Kaappi laatikoilla 48x40x44 cm, valinnainen väri

Tuotenro: M18-1099
Sarja: Luna

1.145 EUR

Sarja: Luna

Kaappi laatikoilla 48x40x44 cm, valinnainen väri

Tuotenro: M18-1099
1.145 EUR

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

KAAPIT
HINTARYHMÄ #1:
Kaapit, joiden väri on mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi, musta tammi, ruskea tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu 16 mm sileästä melamiinipintaisesta lastulevystä ABS-reunoin. Mattavalkoiset ja -mustat kaapit integroiduin vetimin on valmistettu 16 mm kalvopäällystetystä MDF-puukuitulevystä.
HINTARYHMÄ #2:
Mustat kumilakkapintaiset ja mattavalkoiset kaapit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.
HINTARYHMÄ #3:
Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.
Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät taustalevyn sekä asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Molempien sarjojen allaskaapit toimitetaan vakiona alumiinin värisellä pohjalla, taustalevyllä ja hyllyillä.
Korkeissa kaapeissa, yläkaapeissa ja puolikaapeissa on vakiona 4 mm:n lasihyllyt hiotuin reunoin. Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.

OVET JA ETUOSAT
HINTARYHMÄ #1:
Sileät ovet ja etuosat mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu kalvopäällysteisestä 18 mm MDF-puukuitulevystä., ja ruskea tammi ja musta tammi on 19 mm melamiinipinnoitettu lastulevy. Etuosat mattavalkoinen ja -musta integroiduin vetimin on valmistettu 22 mm kalvopäällysteisestä MDF-puukuitulevystä.
HINTARYHMÄ #2:
Ovet ja etuosat mustalla kumipinnalla ja mattavalkoinen on lakattu kosteudenkestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Kaikki etuosat toimitetaan integroiduin vetimin. Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.
HINTARYHMÄ #3:
Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7. Kaikki ovet on varustettu metallisaranoilla, joita voi säätää 3 suuntaan. Ovissa on hidastimet, jotka varmistavat hiljaisen ja pehmeän sulkeutumisen.

Luna ei ole vain piste i:n päälle, se on koko kylpyhuone. Luna tuo kylpyhuoneeseesi upeaa tanskalaista muotoilua ja tarkoin harkittua toiminnallisuutta. Se houkuttelee sinut aamuisin ylös vuoteesta ja herättää sinut ihanaan hyvinvoinnin tunteeseen.

Luna antaa vapauden ja mahdollisuuksia sisustaa kylpyhuoneesi juuri siten kuin itsellesi parhaiten sopii.

Voit mukauttaa kalusteita mittojen mukaan, valita haluamasi värin, altaat ja peilit sekä kaikki upeat lisävarusteet, joista muodostuu haluamasi kokonaisuus.

Dansani oli alun alkaen yhden miehen yritys, jonka Thomas Bjerrum perusti vuonna 1983. Bjerrum oli ainoa työntekijä, ja kylpyhuonekalusteiden tuotantotilaa oli vaivaiset 14 m2. Seuraavana vuonna yritys muutti suurempiin tiloihin ja saavutti nopeasti vakaan aseman kotimarkkinoillaan.

Kasvuvauhti on ollut päätä huimaava. Dansanilla on nykyisin tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa ja se vie tuotteita yli 20 Euroopan maahan. Dansani työllistää tällä hetkellä yli 180 henkeä Tanskassa ja ulkomailla.

Tekniset tiedot

Korkeus:

48 cm

Leveys:

40 cm

Syvyys/paksuus:

44 cm

Väri:

Valinnainen väri

Laatikoiden määrä:

2

Etuosan tyyppi:

Sileä

Materiaali:

Melamiinipinnoitettu lastulevy

:

Lakattu melamiinipinnoitettu lastulevy

:

Lakattu rPET kalvopäällystetty MDF

Tullimaksu:

9403609000

Tullimaksu NO:

94036029

Korkeus pakkaus:

51 cm

Leveys pakkaus:

42 cm

Syvyys pakkaus:

49 cm

Nettopaino:

21473,9 g

Bruttopaino:

22768,6 g

:

DK

EAN:

5713804404466

Isometri

Download

Kaappi laatikoilla 48x40x44 cm, valinnainen väri

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

Asennusmitat

Download

Samankaltaisia ​​tuotteita