Kaappi 2 laatikkoa 48x60x44 cm

Tuotenro: M19-1052
Sarja: Luna

864 EUR

Sarja: Luna

Kaappi 2 laatikkoa 48x60x44 cm

Tuotenro: M19-1052
864 EUR

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

KAAPIT
HINTARYHMÄ #1:
Kaapit, joiden väri on mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi, musta tammi, ruskea tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu 16 mm sileästä melamiinipintaisesta lastulevystä ABS-reunoin. Mattavalkoiset ja -mustat kaapit integroiduin vetimin on valmistettu 16 mm kalvopäällystetystä MDF-puukuitulevystä.
HINTARYHMÄ #2:
Mustat kumilakkapintaiset ja mattavalkoiset kaapit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.
HINTARYHMÄ #3:
Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.
Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät taustalevyn sekä asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Molempien sarjojen allaskaapit toimitetaan vakiona alumiinin värisellä pohjalla, taustalevyllä ja hyllyillä.
Korkeissa kaapeissa, yläkaapeissa ja puolikaapeissa on vakiona 4 mm:n lasihyllyt hiotuin reunoin. Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.

OVET JA ETUOSAT
HINTARYHMÄ #1:
Sileät ovet ja etuosat mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu kalvopäällysteisestä 18 mm MDF-puukuitulevystä., ja ruskea tammi ja musta tammi on 19 mm melamiinipinnoitettu lastulevy. Etuosat mattavalkoinen ja -musta integroiduin vetimin on valmistettu 22 mm kalvopäällysteisestä MDF-puukuitulevystä.
HINTARYHMÄ #2:
Ovet ja etuosat mustalla kumipinnalla ja mattavalkoinen on lakattu kosteudenkestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Kaikki etuosat toimitetaan integroiduin vetimin. Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.
HINTARYHMÄ #3:
Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7. Kaikki ovet on varustettu metallisaranoilla, joita voi säätää 3 suuntaan. Ovissa on hidastimet, jotka varmistavat hiljaisen ja pehmeän sulkeutumisen.

Tekniset tiedot

Korkeus:

48 cm

Leveys:

60 cm

Syvyys/paksuus:

44 cm

Väri:

Ruskea tammi

Laatikoiden määrä:

2

Etuosan tyyppi:

Sileä

Materiaali:

Melamiinipinnoitettu lastulevy

:

Melamiinipinnoitettu lastulevy

:

Melamiinipinnoitettu lastulevy

Tullimaksu:

9403609000

Tullimaksu NO:

94036029

Korkeus pakkaus:

51 cm

Leveys pakkaus:

62 cm

Syvyys pakkaus:

49 cm

Nettopaino:

23530,9 g

Bruttopaino:

24939,1 g

:

DK

EAN:

5713804206589

Isometri

Download

Kaappi 2 laatikkoa 48x60x44 cm

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

Asennusmitat

Download

Samankaltaisia ​​tuotteita