Calidris / Luna / You

Allaskaapin alasvalon liiketunnistin

Tätä tunnistinta käytetään eri kaappiemme alla olevaan alasvaloon. Huomaa, että se sisältyy allaskaappeihimme, joten tämä tunnistin on ostettava vain, jos haluat asentaa sen jälkiasennuksena. Tunnistimen avulla Dansani-kaappiesi alle asennettu valaistus syttyy automaattisesti, kun astut huoneeseen. Hienovarainen valaistus on erityisen hyvä yöllä, jolloin liika valo yöllisen WC-käynnin aikana voi häiritä unirytmiäsi ja vaikeuttaa myöhemmin uudelleen nukahtamista.

Valittu
Ei väriä

190320920

Hinta
77 €

GTIN (EAN) 5713804422583
Carcass colour Ei väriä
Height 4,50 cm
Width 8,80 cm
Depth (length) 1,90 cm
Volume 0,08 dm³
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,16 kg
Packaging height 6 cm
Packaging width 10 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi