Mido+

Cappella altaat

Cappella -pesuallas on käytännöllinen ja houkutteleva pesuallas. Se on valmistettu kestävästä saniteettiposliinista, joka on helppo puhdistaa ja huoltaa. Tässä altaassa on edessä hieman pyöristetty muotoilu, ja koska se on sekä yksinkertainen että moderni, se sopii täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Cappella-altaalla saat täydellisen ratkaisun, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden päivittäiseen kylpyhuone-elämääsi.

Valitse väri
Valittu
Valkoinen kiiltävä

535908003

Hinta
310 €

GTIN (EAN) 5708877569631
VVS number 780927150
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 8,50 cm
Width 82 cm
Depth (length) 40 cm
Volume 27,88 dm³
Material Porsliini
Net weight 18 kg
Gross weight 19,32 kg
Width tolerance -5/+8, 2 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 1
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 22 cm
Packaging width 86 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi