Calidris / Luna / You

Hoitosarja solid surface -altaille ja pöytätasoille

Massiivipintaisten pesualtaiden ja työtasojen hoitosarjalla voit ylläpitää kylpyhuoneesi pintojen kauneutta ja laatua. Tämä hoitosarja on suunniteltu puhdistamaan, suojaamaan ja uudistamaan kiinteitä pintamateriaaleja hellävaraisesti ja tehokkaasti. Pakkauksen avulla saat tarvittavat tuotteet ja opastuksen, jotta voit pitää pinnat huippukunnossa säilyttäen niiden luonnollisen kiillon ja viimeistelyn.

Valittu
Ei väriä

0192000

Hinta
67 €

GTIN (EAN) 5713804181619
DB 2148585
Carcass colour Ei väriä
Net weight 1 kg
Gross weight 1,10 kg
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi