Luna

Kannatin altaan seinäkiinnitykseen

Dansani Luna -työtasoon sopivalla konsolilla voit nostaa kylpyhuoneesi uusiin ulottuvuuksiin. Sen avulla voit käyttää työtasoa laajennettuna pöytänä, esimerkiksi meikkausalueena tai vastaavana. Konsoli sopii täydellisesti Dansani Luna -työtasoihin ja tukee sekä viimeistelee koko työtason kauniisti ja tyylikkäästi.Ei sovellu Minore altaalle.

Valittu
Kromia

345904546

Hinta
66 €

GTIN (EAN) 5711112269302
DB 2147087
Carcass colour Kromia
Height 15 cm
Width 3 cm
Depth (length) 42 cm
Volume 1,89 dm³
Net weight 1,29 kg
Gross weight 1,46 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi