Calidris / Luna / You

Kannellinen pistorasia laatikoille ja kaapeille

Jälkiasennettava kannellinen pistorasia ovellisiin kaappeihin. Asennettavissa minne tahansa kaapin sisällä. IP44, 1x230V - sis. 120 cm kaapelin.

Valittu
Harmaa

190301094

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5708877557690
DB 1747495
Carcass colour Harmaa
Height 6 cm
Width 6 cm
Depth (length) 4,50 cm
Volume 0,16 dm³
Material Kromi
Net weight 0,33 kg
Gross weight 0,39 kg
Switch Ilman katkaisija
Packaging height 5 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi