Luna / You

Kantate lasinen pesuallas, kaksoismalli

Kantate-pesuallas on valmistettu kestävästä saniteettiposliinista, jossa yhdistyvät kauneus ja kestävyys. Soikea kulho ja suorat linjat luovat visuaalisen kontrastin, joka herättää huomiota hallitsematta tilaa. Älykäs muotoilu tarjoaa myös runsaasti tilaa altaan ympärillä, mikä lisää toiminnallisuutta. Kantate-pesuallas on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät yksinkertaista ja tyylikästä lisäystä kylpyhuoneeseensa, joka tarjoaa sekä esteettisyyttä että käytännöllisyyttä.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

531926003

Hinta
1 359 €

GTIN (EAN) 5708877990565
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 1,80 cm
Width 161 cm
Depth (length) 45,50 cm
Volume 13,19 dm³
Material Porsliini
Net weight 26 kg
Gross weight 30 kg
Width tolerance -5/+16, 1 mm
Single/double Tupla
Taphole 2
Surface Posliini
Packaging height 16 cm
Packaging width 163 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi