Luna

Metallihylly peilikaappiin

Päivitä kylpyhuoneesi peilikaappien metallihyllyllä. Tällä kauniilla hyllyllä saat lisää säilytystilaa peilikaappiin ja voit luoda samalla järjestystä ja tyyliä. Metallihylly on käytännöllinen eikä vie paljon tilaa peilikaapissa. Huomaa, että metallihylly sisältyy useimpiin peilikaappeihimme, mutta sen voi tilata myös lisävarusteena, jos haluat ylimääräisen.

Valittu
Harmaa

545710047

Hinta
13 €

GTIN (EAN) 5713804024503
DB 2090893
Carcass colour Harmaa
Height 11,10 cm
Width 20 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 2,22 dm³
Net weight 0,46 kg
Gross weight 0,46 kg
Surface Lakattu teräs
Packaging height 12 cm
Packaging width 22 cm
Packaging depth (length) 12 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi