You

Mini Minore altaat ilman hanareikää

Dansanin Mini Minore -pesuallas on ihanteellinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Sen syvyys on 35 cm, ja se on pesuallas, jossa on sekä moderni estetiikka että älykäs toiminnallisuus. Massiivipintamateriaalista valmistetussa Mini Minore -altaassa yhdistyvät tyyli ja kestävyys. Mini Minore on kapea ja minimalistinen allas, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Tutustu käytännölliseen ja tyylikkääseen altaaseen, Dansanin Mini Minoreen.

Valittu
Mattavalkoinen

337205103

Hinta
552 €

GTIN (EAN) 5713804132000
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,50 cm
Width 50,20 cm
Depth (length) 35,50 cm
Volume 2,67 dm³
Material Kompositti
Net weight 5,66 kg
Gross weight 6,56 kg
Width tolerance -0/+3 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 0
Surface Solid surface
Basin position Keskus
Packaging height 16 cm
Packaging width 55 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi