Luna / You

Minore altaat

Kestävästä massiivipintamateriaalista valmistetussa Minore-pesualtaassa yhdistyvät minimalismin ja kestävyyden parhaat puolet. Tämä ohut ja tyylikäs pesuallas tuo modernin lisän kylpyhuoneeseesi. Minoressa on syvä kulho, jossa on hieman pyöristetyt kulmat modernin ja tyylikkään ulkonäön takaamiseksi. Yksinkertaisen muotoilunsa ja kestävän materiaalinsa ansiosta Minore-pesuallas luo esteettistä vetovoimaa ja käytännöllistä toimivuutta, joka kestää vuosia.

Valittu
Mattavalkoinen

337106003

Hinta
680 €

GTIN (EAN) 5711112566050
VVS number 780990330
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,50 cm
Width 60,20 cm
Depth (length) 45,50 cm
Volume 4,11 dm³
Material Kompositti
Net weight 7,80 kg
Gross weight 9,32 kg
Width tolerance -0/+3 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 1
Surface Solid surface
Basin position Keskus
Packaging height 16 cm
Packaging width 65 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi