Luna / You

Minore mittatilaus-altaat

Minore-pesuallas on räätälöity ratkaisu kylpyhuoneeseesi. Minore-pesuallas on valmistettu kiinteästä ja kestävästä solid surface-materiaalista, jolla on ohut ja tyylikäs profiili. Minore voidaan valmistaa mittatilaustyönä, jolloin voit räätälöidä kylpykalustuksen ja -asettelun. Dansanin Minore -pesuallas on yksilöllisyyden ja innovatiivisuuden symboli kylpyhuoneen suunnittelussa.

Valittu
Mattavalkoinen

337806403

Hinta
1 020 €

GTIN (EAN) 5713804331847
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,50 cm
Depth (length) 45,50 cm
Material Kompositti
Net weight 13 kg
Gross weight 16 kg
Width tolerance -3/+3 mm
Single/double Yhdellä
Interval width 60-79 cm
Surface Solid surface
Packaging height 20 cm
Packaging width 85 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi