• Kotisivu / 
  • Neliöt / 
  • Panorama peili valoilla valaistuksenohjauksella
Calidris / Luna / You

Panorama peili valoilla valaistuksenohjauksella

Dansani Panorama -peili on vaikuttava ratkaisu, jossa yhdistyvät moderni muotoilu ja käytännöllinen toiminnallisuus. Panoraamamuotonsa ja sekä ylä- että alapuolelle sijoitettujen valojensa ansiosta se tarjoaa upean valaistuksen koko huoneeseen. Halusitpa sitten kirkkaampaa tunnelmaa tai hillitympää tunnelmaa, peilin valaistuksenohjauksen avulla voit mukauttaa valaistuksen mieltymystesi mukaan. Tämä valon ja valaistuksenohjauksen yhdistelmä luo kylpyhuoneeseesi mukavan ja toimivan kokemuksen. Dansanin Panorama -peili on tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka lisää tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta mihin tahansa huoneeseen. Kaikki huoneet ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä.

Valittu
Peili

93461

Hinta
397 €

GTIN (EAN) 5711112952068
VVS number 781498230
DB 2322656
Carcass colour Peili
Height 80 cm
Width 60 cm
Depth (length) 3 cm
Volume 14,40 dm³
Net weight 6,45 kg
Gross weight 7,65 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 12V valonohjauksella
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 518 lm
Light specification 2 X 5, 9W LED
RA 90
Packaging height 82 cm
Packaging width 62 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi