Luna / You

Pohjaventtiilit piilotetulla ylivuodolla (Push open-pohjaventtiili)

Piilotettu ylivuotosarja on älykäs ja tyylikäs ratkaisu altaisiin, joissa ei ole ylivuotoreikää. Voit leikata sen täsmälleen altaaseen sopivaan pituuteen, joten saat aikaan virheettömän integraation. Piilotettu ylivuotosarja sopii täydellisesti moderniin sisustukseen, sillä se poistaa näkyvät viemäriosat ja antaa altaalle virtaviivaisen ja tyylikkään estetiikan.

Valittu
Ei väriä

4893643

Hinta
96 €

GTIN (EAN) 5711112270216
DB 1893902
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,45 kg
Gross weight 0,45 kg
Packaging height 38 cm
Packaging width 32 cm
Packaging depth (length) 10 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi