Calidris / Luna

Pohjaventtiilit ylivuotopohjaventtiili

Pohjaventtiili on olennainen osa mitä tahansa viemäröintijärjestelmää. Se varmistaa, että vesi valuu tehokkaasti altaasta ja estää samalla vahingossa tapahtuvan takaisinvirtauksen. Yksinkertaisen mutta olennaisen rakenteensa ansiosta pohjaventtiili on ratkaisevan tärkeä toimivan ja hygieenisen kylpyhuoneen ylläpitämisessä. Pohjaventtiili on keskeinen osa mitä tahansa viemärijärjestelmää.

Valittu
Kromia

4883143

Hinta
42 €

GTIN (EAN) 5708877045456
VVS number 781299264
DB 1528314
Carcass colour Kromia
Material Kromi
Net weight 0,39 kg
Gross weight 0,42 kg
Packaging height 12 cm
Packaging width 8 cm
Packaging depth (length) 8 cm
Sarja Calidris, Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi