Mido+

Pyykkikori sisältäen kiskot

Perusteellinen lankakori on suunniteltu täydellisesti Dansani Mido+ -korkeisiin kaappeihin. Tästä saat monipuolisen ja älykkään säilytysratkaisun kylpyhuoneeseesi. Lankakorissa on ulosvedettävä osa, joten pääset helposti käsiksi siihen korkeasta kaapistasi. Lankakorissa on tilaa ylimääräisille pyyhkeille, wc-paperille, erilaisille hygieniatuotteille tai mille tahansa muulle, mitä tarvitset säilytettäväksi kylpyhuoneessa. Voit käyttää lankakoria myös likapyykille, jolloin se pysyy poissa lattialta ja poissa näkyvistä.

Valittu
Alu look

190304210

Hinta
52 €

GTIN (EAN) 5711112889807
DB 2025916
Carcass colour Alu look
Height 45 cm
Width 24,20 cm
Depth (length) 30,90 cm
Volume 33,65 dm³
Net weight 1,01 kg
Gross weight 1,06 kg
Packaging height 50 cm
Packaging width 30 cm
Packaging depth (length) 35 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi