Calidris

Shape mittatilaus-lasiallas

Valitse kylpyhuoneeseesi räätälöityä eleganssia Dansani Calidris Shape -altaalla. Tämä kovaa kulutusta kestävästä massiivipintamateriaalista valmistettu pesuallas tuo tilaan hienovaraista kauneutta ja vertaansa vailla olevaa kestävyyttä. Altaan kapea syvyys on 40 cm, joten se sopii pienempiin kylpyhuoneisiin. Shape-pesuallas voidaan valmistaa mittatilaustyönä, joten saat juuri sinun muotoiluusi ja tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Valittu
Mattavalkoinen

631114403

Hinta
1 601 €

GTIN (EAN) 5713804191380
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,20 cm
Depth (length) 40,50 cm
Material Kompositti
Net weight 24 kg
Gross weight 26 kg
Width tolerance -3/+3 mm
Single/double Yhdellä
Interval width 140-159 cm
Taphole 1
Surface Solid surface
Basin position Keskus
Packaging height 15 cm
Packaging width 165 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi