Calidris

Shape tasot, solid surface

Dansani Calidris Shape -työtaso on valmistettu ohuesta ja eksklusiivisesta solid surface-materiaalista. Se koostuu vahvasta akryylipohjaisesta komposiittimateriaalista, jonka pinta on tiivis ja helposti puhdistettava. Työtaso voidaan räätälöidä tarpeidesi ja kylpyhuoneesi mukaan. Shape-työtaso on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja säilyttämään kauneutensa ajan myötä. Räätälöidyn muotoilunsa ja luotettavan materiaalinsa ansiosta Shape-työtaso on optimaalinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja tyylikästä ratkaisua kylpyhuoneeseensa.

Valittu
Mattavalkoinen

631106003

Hinta
456 €

GTIN (EAN) 5713804191687
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,20 cm
Depth (length) 40,50 cm
Material Kompositti
Net weight 12 kg
Gross weight 14 kg
Width tolerance -3/+3 mm
Interval width 60-79 cm
Surface Solid surface
Packaging height 2 cm
Packaging width 85 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi