Mido+

Suurentava peili peilikaappiin

Dansani Mido+ suurentava peili on kätevä lisä päivittäisiin rutiineihisi. Sen 5-kertainen suurennos antaa sinulle selkeän ja yksityiskohtaisen näkymän, joka on ihanteellinen meikkaamiseen tai muuhun kasvojenhoitoon. Tämä suurentava peili voidaan helposti lisätä lisävarusteena Mido+-peilikaappeihin, jolloin saat lisää toiminnallisuutta ja tarkkuutta kylpyhuoneen rutiineihisi. Suurentava peili kiinnittyy peilikaapin oven sisäpuolelle, kiinnitä vain huomiota hyllyjen sijaintiin peiliä asentaessasi.

Valittu
Alu look

190040310

Hinta
27 €

GTIN (EAN) 5708877013288
VVS number 780939715
DB 1529924
Carcass colour Alu look
Height 15 cm
Width 15 cm
Material Lasi
Net weight 0,08 kg
Gross weight 0,11 kg
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi