Luna / Mido+

Tarjottimien puunhoitoöljy, valkoinen

Dansanin kalusteiden hoitoöljy on täydellinen ratkaisu puisten tarjottimien kauneuden säilyttämiseen ja uudistamiseen. Tämä ainutlaatuinen hoitoöljy on räätälöity hoitamaan ja suojaamaan puun luonnollista luonnetta ja antamaan samalla kauniin valkoisen pigmentoidun värin. Öljy tunkeutuu syvälle puun kuituihin ja antaa raviten ja suojaten päivittäistä käyttöä ja kulumista vastaan.

Valittu
Ei väriä

0191050

Hinta
16 €

GTIN (EAN) 5708877520380
DB 1438813
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,13 kg
Packaging height 15 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Luna, Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi