Calidris / Luna / You

Vesilukko, sis. poistoputken ja seinälaipan

Vesilukko on tärkeä osa kylpyhuoneen viemäröintijärjestelmää. Se toimii vesitiiviinä tiivisteenä, joka estää viemäristä tulevien pahojen hajujen pääsyn huoneeseen. Vesilukko toimii siten, että se pidättää vettä kaarevaan muotoon, joka toimii hajujen esteenä. Tämä yksinkertainen mutta tehokas muotoilu auttaa ylläpitämään raikkaan ja hygieenisen ilmapiirin kylpyhuoneessasi.Käytetään ensisijaisesti silloin, kun tiskialtaan alla on näkyvä vesilukko, kuten työtasoratkaisuissa.

Valittu
Kromia

4881143

Hinta
150 €

GTIN (EAN) 5708877045425
VVS number 781299204
DB 1528310
Carcass colour Kromia
Material Kromi
Net weight 0,80 kg
Gross weight 0,85 kg
Packaging height 6 cm
Packaging width 32 cm
Packaging depth (length) 13 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi