Dansani Mido

Sarja sopii täydellisesti pienempiin kylpyhuoneisiin. Tuotteiden avulla hyödynnät tilan ihanteellisesti silloinkin, kun neliömetrejä on rajallisesti.

Dansani Mido – helppo valinta ihanteelliseen tilankäytöön – myös pieneen kylpyhuoneeseen

Saat laadukkaita materiaaleja ja älykkäitä ratkaisuja, joissa säilytystilaa on ihanteellisesti ja pesualtaat kapeita syvyyssuunnassa. Esimerkiksi Cappella-posliinialtaan muotoilu on upean ajaton, allasosa on suuri ja laskutilaa on paljon.

Korkea laatu tyylikkäässä muotoilussa

Kalusteiden valinta on helppoa, koska valikoima on keskitetty ja helposti hallittava. Materiaalit ovat laadukkaita ja täyttävät Dansanin korkeat laatuvaatimukset. Erityisominaisuuksista, kuten peilien integroiduista valoista tai kaappien ja laatikoiden pehmeästä sulkeutumisesta ei ole tingitty.

TUOTETIEDOT

POSLIINIALTAAT:

Dansani-posliinialtaat poltetaan n. 1220 °C:n lämpötilassa, jossa lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän ja kiiltävän pinnan, joka on helppo puhdistaa.

KAAPIN RUNKO:

16 mm:n melamiinipinnoitettu kalustelevy ja kosteudenkestävä PU-liima. Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät sekä taustalevyn että asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Lasihyllyt 5 mm karkaistua turvalasia kiillotetuilla reunoilla kuuluvat vakiona kaikkiin kaappeihin. Korkeaan kaappiin kuuluu lisäksi yksi puuhylly.

OVET JA ETULEVYT

Kaappien 18 mm kalvopäällysteinen MDF-levy mattavalkoisena ja korkeakiiltoisena on R-PET-kalvoa (kierrätyspolyetyleeni), josta 40% on kierrätysmuovia, kun taas muut mallit ovat 19 mm lastulevystä ABS-reunoin ja kosteudenkestävästä PU-liimasta. Kaikki ovet on varustettu kolmeen suuntaan säädettävillä metallisaranoilla. Ovissa on lisäksi vaimennetut sulkeutumismekanismit, jotka varmistavat, että ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Ovellisissa allaskaapeissa on yksi puuhylly.

LAATIKOT:

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on metallilaidat. Laatikostot avautuvat kokonaan ja sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi vaimentimien ansiosta. Laatikot ovat täysin säädettävissä.

PEILIT:

Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä ja sisältävät kiinnityshelan. Peileissä on energiaa säästävä LED-valaistus.

PEILIKAAPIT:

Kaikki peilikaapit toimitetaan integroidulla pistorasialla, kaksipuolisilla pehmeästi sulkeutuvilla peiliovilla ja karkaistuilla lasihyllyillä, joissa turvalasi on vakiona. Rungot 16 mm melamiinipinnoitettua lastulevyä, yläosa ja pohja alumiinipinnoilla. Peilikaapeissa on energiaa säästävä LED-valaistus ja ne ovat IP44-hyväksyttyjä. Energialuokitusmerkinnät ja tuotetiedotteet ovat ladattavissa tuotetietokannasta osoitteessa dansani.fi tai saatavissa tarvittaessa paperiversiona.

VETIMET:

Kaikki ovet ja etusarjat toimitetaan hintaan sisältyvien Base kromivetimien kanssa.

ASENNUSSARJA:

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.

TAKUU:

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuu ei kata kuluvia osia. Lisätietoja tuotteiden takuusta, laadusta ja mittatoleransseista: www.dansani.fi.

ENNEN ASENNUSTA:

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Suosittelemme, että kaikki vesi- ja viemäriliitännät tekee valtuutettu LVI-asentaja ja kaikki sähköasennukset valtuutettu sähköasentaja. Huomaa, että sekä posliini- että valumarmorialtaiden mitoissa on toleranssirajat. 

HOITO:

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen. Näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.

YLEISTÄ:

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteita sekä hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.