Dansani Mido+

Mido+ on selkeälinjainen ja edullinen kalustesarja erikokoisiin kylpyhuoneisiin. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, se on muotoiltu huolella ja valmistettu Tanskassa.

Dansani Mido+ Hyödynnä tila, myös pienessä kylpyhuoneessa

Mido+ on Dansani-laatua ja toimivuutta erityisen suotuisaan hintaan. Suurella valikoimallaan Dansani Mido + tarjoaa toimivalla muotoilullaan ja materiaaleillaan mahdollisuuden hyödyntää tila ja säilytysratkaisut korkealla allaskaapilla, minkä ansiosta se sopii täydellisesti pienen kylpyhuoneen sisustukseen. Kylpyhuonekalusteita on saatavilla kuudessa eri värissä: voit valita luonnonläheisiä sävyjä puumateriaalien avulla tai selkeämmän ratkaisun matta- tai korkeakiiltopinnoilla. Saat nykyaikaisesti muotoiltuja kalusteita, jotka ovat toimivia, helppohoitoisia ja helppoja pitää puhtaina.

“Value for money” on Dansani Mido + -sarjan keskeinen idea.

SIISTI JA SILMIÄ MIELLYTTÄVÄ

Yksinkertainen, nykyaikainen muotoilu ja pinnat, jotka kannustavat hyviin pesurutiineihin ja kestävät ripsivärin tahroja ja vaahtoa joka päivä.


Laatikoiden vetimet kestävät sekä teini-ikäisen että kaksivuotiaan käsittelyn. Ja paljon upeita toimintoja, jotka piristävät arkeasi.

Hyvää peseytymistilaa pieneen kylpyhuoneeseen

Pesualtaita on pieniä sekä leveys- että syvyyssuunnassa, jolloin ne sopivat hienosti pieneen kylpyhuoneeseen. Samalla saat mahdollisimman paljon työ- ja kaappitilaa. Dansani Mido +-sarjan Lotto ja Amber-pesualtaassa on saatavilla kaksi eri syvyyttä ja Cappella pesualtaassa kolme eri väriä.

Korkeat allaskaapit ja hyvää säilytystilaa

Ovien takana on hyllytilaa pyyhkeille ja esim. suurille pesuainepulloille. Korkeat allaskaapit ja täysin ulosvedettävä laatikot tarjoavat hyvää säilytystilaa, ja takimmatkin tavarat ovat aina helposti käden ulottuvilla. Laatikoissa ja kaapeissa on pehmeästi sulkeutuva soft close -mekanismi ja niitä voidaan säätää tarpeen mukaan.

Laatikoiden valaistus

Tunnelmaa ja järjestystä. Ladattava valaisin on helppo asentaa.

PEHMEÄT MUODOT

Uuden Bright valaisimen pyöreä muoto on nykytrendien mukainen. Näppärä yksityiskohta on, että samaa valoa voidaan käyttää sekä peili-, seinä- että riippuvalaisimena.

Luo tunnelmaa pienellä peilillä ja sen mukana tulevalla hyllyllä. Sävytetyt peilit ovat toinen nykytrendi.

Näin älykästä ja yksinkertaista se voi olla

Pieni tyylikäs metallihylly kelluu peilin edessä ja sopii täydellisesti tarvikkeiden säilytykseen.