Dansanin historiaa

Dansani oli alun alkaen yhden miehen yritys, jonka Thomas Bjerrum perusti vuonna 1983. Bjerrum oli ainoa työntekijä, ja kylpyhuonekalusteiden tuotantotilaa oli vaivaiset 14 m2. Seuraavana vuonna yritys muutti suurempiin tiloihin ja saavutti nopeasti vakaan aseman kotimarkkinoillaan.

Kasvuvauhti on ollut päätä huimaava. Dansanilla on nykyisin tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa ja se vie tuotteita yli 20 Euroopan maahan. Dansani työllistää tällä hetkellä yli 180 henkeä Tanskassa ja ulkomailla. Tuotteitamme myydään seuraavissa maissa.

Katso filmi Dansanista

Tutustu kylpyhuonemaailmaamme, yritykseemme ja toimintaamme.

Arvomme

Arvomme ovat kaiken toimintamme perusta ja eteenpäin vievä voima. Koemme iloa työtovereistamme, asiakkaistamme ja tavarantoimittajistamme. Kunnioitamme yksilöä, ympäristöä ja luontoa. Haluamme kehittyä ja muuttua ja kyseenalaistamme sananparren ”meillä on tapana”.

Ilo

Luomisen ilo vie meitä eteenpäin. Tämän haluamme viestiä sekä asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme. Ongelmat ovat meille jännittäviä haasteita, jotka on ratkaistava Dansani-tavalla. Näin voimme kokea iloa työstämme ja saavuttaa hyviä tuloksia.

Kunnioitus

Omatuntomme kehottaa meitä kunnioittamaan ympäristöä, jossa toimimme. Sen vuoksi ihmisten ja luonnon kunnioitus on välttämätöntä toimintamme kannalta. Kunnioitamme hyvää käsityötä ja käyttämiämme materiaaleja sekä ennen muuta sitä muotoilun perinnettä, josta ammennamme omaan luomistyöhömme.

Rohkeus

Emme saa pelätä virheiden tekemistä. Meidän on oltava rohkeita ja erotuttava sekä muotoilutyössämme että markkinoilla, joilla toimimme. Meidän on oltava avoimia uusille vaikutteille ja maailman muuttumiselle, muuten emme kehity.

Create your personal space

Lupauksemme sinulle on: ”Create your personal space”. Se on tarina mahdollisuuksista, luovuudesta ja yksilöllisyydestä. Samalla se haastaa sinut käyttämään tuotteitamme. Meistä kylpyhuone on koko kodin tärkein huone; yksilöllisempää tilaa on vaikea hakea. Se on huone, jossa vietetään paljon aikaa joka päivä ja siksi sen sisustuksessa saa mielestämme leikitellä. Tämä on laajan tuotevalikoimamme perusajatus. Voit sisustaa tilan sen koon, budjettisi ja oman tyylisi mukaisesti. Me teemme kylpyhuoneita ihmisille, jotka ovat kaikki erilaisia. Meille kylpyhuone tarkoittaa henkilökohtaista tilaa, jonka osaat parhaiten luoda sinä itse.

Dansanin missiona on tehdä kylpyhuoneen sisustamisesta helppoa inspiroivan kauniilla, harkituilla ja toiminnallisilla ratkaisuilla. Muotoilumme lähtökohta on laadukas käsityö, jonka juuret ovat syvällä tanskalaisen muotoilun perinteissä.

Tapaa muotoilijoitamme

Kaikki Dansani-kalusteet saavat alkunsa ajatuksesta erottua joukosta. Suunnittelutyö alkaa Kööpenhaminan muotoilutoimistossa. Valoisissa ja avarissa tiloissa muotoilijamme ja arkkitehtimme saavat rauhassa syventyä työhönsä ja olla samalla lähellä suurkaupungin sykettä. 

Rasmus Kjær

– "Monimuotoisuus viehättää minua."

Jeanette Vecht

– "Mahdollisuudet syntyvät materiaaleista."

Christoffer Petersen

– "Muotoilun tehtävänä on helpottaa elämää."

Andreas Marxen

– "Muotoilu on toimivuutta ja tunnetta"

Mette Mosegaard

– "Muotoilu syntyy muotojen kohtaamisesta."