Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Tuki

FAQ

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä


KUINKA LAATIKOT IRROTETAAN KAAPISTA KOKONAAN?

Vastaus: Itse laatikko vedetään täysin ääriasentoon, sen jälkeen otetaan kiinni aivan laatikon etuosasta molemmilta puolilta ja nostetaan yhdellä nykäyksellä pystysuoraan ylöspäin.

MIKÄ ERO ON POSLIINI- JA MARMORIALTAALLA?

Vastaus: Posliiniallas on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva keraaminen lasitettu materiaali. Se poltetaan noin 1220 asteen kuumudessa, jolloin lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja helposti puhdistettavaksi pinnaksi.

Marmorialtaat on valmistettu mineraalijauheesta, polyesteristä ja sideaineista. Altaat valetaan suljetuissa muoteissa ja pinnoitetaan kirkkaalla geelipinnoitteella. Marmorialtaiden puhdistukseen suosittelemme Clean and Shine -puhdistusainetta.

KUINKA KALUSTEENNE ASENNETAAN?

Vastaus: Saat tuotteidemme mukana aina tarkat asennusohjeet. Niitä on noudatettava allaskaappeja asennettaessa. Muista aina kiinnittää KAIKKI seinäruuvit. Jos asennusohje häviää, löydät uuden napsauttamalla tätä linkkiä:
Yleistä asennusohjeista

MINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TUOTTEISTANNE – KENELTÄ VOIN KYSYÄ?

Vastaus: Tältä kotisivulta löydät lähimmän jälleenmyyjän: Dansani-tuotteiden jälleenmyyjät

VOINKO OSTAA SUORAAN TEILTÄ?

Vastaus: Myymme ainoastaan tukkuliikkeille.

KALUSTEESSANI ON VIRHE – KENEEN OTAN YHTEYTTÄ?

Vastaus: Käänny pääsääntöisesti AINA tuotteen myyjän puoleen.

OVATKO TUOTTEENNE VARASTOTAVARAA VAI ONKO NIISSÄ TOIMITUSAIKA?

Vastaus: Jotkut tuotesarjat ovat varastotavaraa, mutta mutta useimmilla on 2–3 viikon toimitusaika, sillä käsittelemme kylpyhuoneet tilausjärjestyksessä.

Käsityötä


Jokainen uuden Dansani-tuotteen yksityiskohta on huolellista laatukäsityötä. Valitsemme tarkoin oikeat materiaalit, jotta voit nauttia tuotteistamme pitkään.

Lue lisää käsityöstä täältä