Takuu

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota viiden vuoden tuotetakuun kylpyhuoneen huonekaluille ja suihkulle*.


Mitä takuu kattaa?

Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina.

Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti. Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta, koska valitusoikeus lakkaa, jos tuote on asennettu. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.


Mitä takuu ei kata?

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin.

Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus. Takuu ei kata kuluvia osia. Katso alla oleva kaavio.

* Laajennettu tuotetakuumme koskee tuotteita, jotka on ostettu 1.1.2021 jälkeen. Aiemmin ostettujen tuotteiden tuotetakuu on 5 vuotta.

  10 vuotta
Pesualtaat Vapaasti sijoitettavat ja integroidut pesualtaat
Kalusteet Pöytätasot, allaskaapit, laatikot, laatikon etuosat, säilytyskaapit, kaapinovet, peilikaapit, yläkaapit, hyllyt, ovet, korkeat kaapit, vetimet, tukijalat, saranat, vaimentimet ja laatikoiden liukukiskot
Peilit, sähkö ja valaistus Valaistut tai valaisemattomat peilit, lamput ja riippuvalaisimet katto- ja huonevalaistukseen. Kaappien ja laatikoiden valonlähteet
Suihkuratkaisut Lasit, saranat, kiinnikkeet, profiilit, kiskot, vetimet, kahvat, suihkun pohja-altaat, kaapit, koukut, suihkuhyllyt, pyörät ja ohjauskiskot
Lisävarusteet Valaisimettomat meikkauspeilit, lankakorit, pyyhetelineet, puutarjottimet, koukut, hyllyt ja suihkulastat
 

5 vuotta
Lisävarusteet Pyyhekuivaimet ja valaistut meikkauspeilit
 

1 vuosi
Pesualtaat Pullovesilukko, ylivuotorenkaat, peitinrenkaat, ylivuotoruusukkeet, pohjaventtiilit ja ylivuotosetit
Peilit, sähkö ja valaistus Sähköiset vaihdettavat komponentit, kuten esim. ajurit. Normaalia käyttöä suurempi valaistus. Normaalikäytöksi määritellään 4 tuntia päivässä
Suihkuratkaisut Tiivistelistat, magneettilistat, sokkelilistat, lattiaprofiilisarjat ja tippalistat
Lisävarusteet Suihkulastojen kumilistat ja hoitoaineet