Dansani Curvo – Yksinkertaisuus tuo levollisuutta

Dansani Curvo avulla voit sisustaa yksinkertaisella tyylikkyydellä, joka luo tilaa nauttia ajastasi kylpyhuoneessa. Dansani Curvo ovat muotokieleltään erityisiä ja niissä tanskalaisen muotoilun henki elää parhaimmillaan.

Muotoilu on yksinkertaista, selkeää ja käytännöllistä. Moderni muotoilu tuo rauhaa: Voit nauttia sileistä etusarjoista ilman kahvoja. Selkeät linjat on pyöristetty.

Dansani Curvo on monia yllättäviä ja älykkäitä yksityiskohtia, kuten liikuteltava peili. Kaapinovissa on sisäänrakennetut hyllyt. Yksinkertainen allaskaappi koostuu yhdestä kaapista ja yhdestä altaasta, joka näyttää kasvaneen kiinni kaappiin. Sarjan korkea kokopeili täyttää upeasti korkean kaapin takaseinän, ja peilikaapin hyllyjä voit helposti siirrellä oman tarpeesi mukaan.

Katso kuvastoa » Tutustu tuotteisiin »

Allas päällä. Laatikko alla. Ei muuta!

Allaskaappi koostuu yksinomaan yhdestä isosta laatikosta. Kun avaa tilavan laatikon, avaa samalla koko kaapin. Kun työntää laatikon kiinni, koko kaappi menee kiinni. Ainoa liikkumaton osa kaapista on allas. Yksinkertaisempi ja elegantimpi se ei enää voisi olla.

Med rum til alt og alle

Vaskeskabets store, rummelige skuffe har masser af plads til flere personers udstyr og tilbehør. Og skuffens flytbare rumdeler kan du placere, som du ønsker det. Er man to, skal badeværelsesmøblerne naturligvis også give plads til begge. Dansani Curvo er designet og indrettet med tanke på både ham og hende. Til dobbelt glæde for tosomheden.

Vaskeskabet har en smal aluminiumshylde i hele skuffens bredde samt en skridsikker gummimåtte i bunden. Herudover fås en flytbar rumdeler i aluminium. Med flere rumdelere har du masser af indretningsmuligheder i skuffen.

Dansani Curvo-allaskaappeihin on saatavana integroitu valaistus, joka helpottaa laatikon sisällön hahmottamista.

 

Säädä valaistus juuri sinulle sopivaksi

Nauti täysin siemauksin uudesta valaistuksenohjauksesta! Helppokäyttöinen järjestelmä toimii hipaisukytkimillä. Himmennä tai säädä valoja kirkkaammaksi ja muuta värilämpötilaa pehmeän kultaisesta viileän valkoiseksi tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Auki ja kiinni pienellä tönäisyllä

Allaskaapin ja sivukaapin ovissa ei ole vetimiä, joten kaappien avaamiseen tai sulkemiseen ei tarvita käsiä. Pieni tönäisy, niin laatikko tai ovi aukeaa sulavasti ja äänettömästi. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä ja hygieeninen kylpyhuoneessa, jossa kädet voivat olla likaiset tai märät, saippuaiset tai rasvaiset. Curvon kaappeihin on helppo päästä käsiksi – myös ilman käsiä.

Tutustu allaskaapit »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Curvo -sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa, joissa yhdistyvät Puusepäntyö ja design. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä tilankäyttöön, kun sisustuskohteenasi on ylellinen kylpyhuone. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

Posliiniallas

Posliiniallas on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva keraaminen lasitettu materiaali. Se poltetaan noin 1220 asteen kuumudessa, jolloin lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja helposti puhdistettavaksi pinnaksi. Curvo-altaat toimitetaan ilman ylivuotoaukkoa ja pohjasuojuksella.


Pinta

MDF-materiaali on maalattu joko valkoisella, mattapintaisella, kosteutta kestävällä kaksikomponenttimaalilla tai grafiitinharmaalla, kosteutta kestävällä, kumisella, kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Peilikaapin yläosa ja pohja sekä peilin takalevy on lakattu alumiininvärisellä kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

Allaskaapit

Allaskaappi toimitetaan maalatulle teräskehikolle koottuna ja mukana tulee asennussarja. Laatikko on valmistettu 12-millisestä, lakatusta MDF-levystä ja siinä on sekä avaamis- ja sulkemistoiminto että hidastimet. Säädettävässä laatikossa on alumiininen hylly sekä kuminen liukueste. Valinnaisena kaappiin on saatavilla energiaa säästävä, laatikon leveydestä riippuen 2–4 W LED-valaistus, jonka paloaika on 30 000 tuntia. Valinnaisena optimaaliseen tilanjärjestykseen saatavissa myös 2,5-millisestä alumiinista tehty tilanjakaja.


Korkeat kaapit ja yläkaapit

Ovet ovat kahdeksanmillistä MDF-levyä, johon on kiinnitetty 2,5-milliset, ohuet alumiinihyllyt säilytystilaksi. Ovissa on säädettävä avaamis- ja sulkemistoiminto. Peili on kiinnitetty seinälle, ja koska säilytystila on ovessa, koko peilin pinta-ala voidaan hyödyntää.

Peili

Peili toimitetaan asennettuna 16-milliselle, maalatulle MDF-levylle. Peili sisältää kiinnityshelan ja siinä on kaksi pyöreää, opaalilasista, energiaa säästävää 5,8 W:n LED-valaisinta. Valaisimissa on sisäänrakennettu liiketunnistinkatkaisija, jossa on muistitoiminto.


Kylpyhuonetarvikkeet

Alumiininen, 2,5-millinen tilanjakaja allaskaapin järjestelemiseen.


Asennussarja

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


TAKUU

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun, poislukien erikseen takuuehdoissa mainitut kuluvat osat. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuu ei kata kuluvia osia.

Lisätietoja tuotteiden laadusta ja mittatoleransseista tässä.

 

Ennen tilausta

Dansanin Curvo-sarjan kalusteet valmistetaan yksilöllisesti tilauksesta. Näin ollen toimitusaika on n. 3–4 viikkoa.


Ennen asennusta

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Suosittelemme, että kaikki vesi- ja viemäriliitännät tekee valtuutettu LVI-asentaja ja kaikki sähköasennukset valtuutettu sähköasentaja. Huomaa, että posliinialtaiden mitoissa on toleranssirajat. Varmista seinärakenteen kestävyys ennen altaan ja allaskaapin asennusta.

Hoito

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia, happamia tai liuottimia sisältäviä puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.


Yleistä

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.