Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Tuotteet - Dansani Curvo

Dansani Curvo – yksinkertaisuutta ja tyylikkyyttä

Dansani Curvo -sarjan avulla voit sisustaa yksinkertaisella tyylikkyydellä, joka luo tilaa nauttia ajastasi kylpyhuoneessa. Curvo-kalusteet ovat muotokieleltään erityisiä ja niissä tanskalaisen muotoilun henki elää parhaimmillaan. 

Muotoilu on yksinkertaista, selkeää ja käytännöllistä. Moderni muotoilu tuo rauhaa: Voit nauttia sileistä etusarjoista ilman kahvoja. Selkeät linjat on pyöristetty.

Sarjassa on monia yllättäviä ja älykkäitä yksityiskohtia, kuten liikuteltava peili. Kaapinovissa on sisäänrakennetut hyllyt. Yksinkertainen allaskaappi koostuu yhdestä kaapista ja yhdestä altaasta, joka näyttää kasvaneen kiinni kaappiin. Sarjan korkea kokopeili täyttää upeasti korkean kaapin takaseinän, ja peilikaapin hyllyjä voit helposti siirrellä oman tarpeesi mukaan.

 

Katso esite »

Dansani Curvo, tuotetiedot


Posliiniallas

Posliiniallas on aitoa saniteettiposliinia, joka on vahva keraaminen lasitettu materiaali. Se poltetaan noin 1220 asteen kuumudessa, jolloin lasite sulaa kovaksi, kiiltäväksi ja helposti puhdistettavaksi pinnaksi. Curvo-altaat toimitetaan ilman ylivuotoaukkoa ja pohjasuojuksella.


Pinta

MDF-materiaali on maalattu joko valkoisella, mattapintaisella, kosteutta kestävällä kaksikomponenttimaalilla tai grafiitinharmaalla, kosteutta kestävällä, kumisella, kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Peilikaapin yläosa ja pohja sekä peilin takalevy on lakattu alumiininvärisellä kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.


Allaskaapit

Allaskaappi toimitetaan maalatulle teräskehikolle koottuna ja mukana tulee asennussarja. Laatikko on valmistettu 12-millisestä, lakatusta MDF-levystä ja siinä on sekä avaamis- ja sulkemistoiminto että hidastimet. Säädettävässä laatikossa on alumiininen hylly sekä kuminen liukueste. Valinnaisena kaappiin on saatavilla energiaa säästävä, laatikon leveydestä riippuen 2–4 W LED-valaistus, jonka paloaika on 30 000 tuntia. Valinnaisena optimaaliseen tilanjärjestykseen saatavissa myös 2,5-millisestä alumiinista tehty tilanjakaja.


Korkeat kaapit ja yläkaapit

Ovet ovat kahdeksanmillistä MDF-levyä, johon on kiinnitetty 2,5-milliset, ohuet alumiinihyllyt säilytystilaksi.
Ovissa on säädettävä avaamis- ja sulkemistoiminto. Peili on kiinnitetty seinälle, ja koska säilytystila on ovessa, koko peilin pinta-ala voidaan hyödyntää.

Peili

Peili toimitetaan asennettuna 16-milliselle, maalatulle MDF-levylle. Peili sisältää kiinnityshelan ja siinä on kaksi pyöreää, opaalilasista, energiaa säästävää 5,8 W:n LED-valaisinta. Valaisimissa on sisäänrakennettu liiketunnistinkatkaisija, jossa on muistitoiminto.

Peilikaapit

Kaikissa peilikaapeissa on energiaa säästävä LED-valaistus, pistorasia ja tunnistinkytkin sekä siirrettävät alumiinihyllyt. Katso tarkempi sisältö hinnastosta. Vaihtoehtona kaksipuoliset, pyöreät peiliovet, joissa on ovet pehmeästi ja äänettömästi sulkeva vaimennin. Mukana tulevat alumiinivetimet. Ylöspäin aukeava ovivaihtoehto toimitetaan peilin taakse sijoitetun integroidun vetimen sekä kiinnityshelan kanssa, mikä avaa peilioven 29 cm kaapin yläreunan yläpuolelle. Peilikaappeihin voidaan lisätä sisäänrakennettu, energiaa säästävä LED-allasvalo, joka valaisee tehokkaasti allasalueen.

Kaikkiin peilikaappeihin ja peileihin sisältyy valaistuksenohjaus
12V:n valaistusjärjestelmä sisältää seuraavat toiminnot:

  1. Valonohjaus edellisten asetusten muistilla:
    • Päälle- ja pois-toiminto
    • Portaaton himmennin 3 esiasetuksella
    • Valon portaaton värilämpötilan säätö (2100–6500 K)* 4 esiasetuksella
  2. Erittäin hyvä värintoisto (Ra 90)


*) 2 100 K on erittäin lämmin, lähes punertava sävy, kun taas 6 500 K on hyvin kylmä, miltei sinertävä sävy.

Kylpyhuonetarvikkeet

Alumiininen, 2,5-millinen tilanjakaja allaskaapin järjestelemiseen.

Asennussarja

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.

Takuu

Tehtaan viiden vuoden valmistusvirhetakuu.


Käytännön tietoja


Ennen tilausta

Dansanin Curvo-sarjan kalusteet valmistetaan yksilöllisesti tilauksesta. Näin ollen toimitusaika on n. 3–4 viikkoa.

Ennen asennusta

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Suosittelemme, että kaikki vesi- ja viemäriliitännät tekee valtuutettu LVI-asentaja ja kaikki sähköasennukset valtuutettu sähköasentaja. Huomaa, että posliinialtaiden mitoissa on toleranssirajat. Varmista seinärakenteen kestävyys ennen altaan ja allaskaapin asennusta.

Hoito

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia, happamia tai liuottimia sisältäviä puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.

Yleistä

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

 

Asennusmitat

Vesiliitäntöjen ja viemäröinnin asennusmitat seinässä

Seinävahvistusten ja sähköjohdotusten sijainti seinässä

 

Asennusohjeet

502 Hoito-ohjeet
531 Peilikaappi integroiduilla pyöreillä valaisimilla
677 Peiliovien käsittely
700 Sähköopas
829 Dansani Curvo toimituksen purkuohjeet
830 Allaskaapit Dansani Curvo altaille
831 Korkea kaappi ja seinäkaappi
833 Peilit pyöreillä valaisimilla
834 Nosto-oven säätäminen
1260 Elevate peilikaappi peilin nostomekanismilla

 

Voit katsella asennusvideoitamme täältä.

Kestävä kehitys


Meidän kaikkien on ajateltava ympäristöä ja ympäröivää maailmaamme. Dansanin tuotteet on valmistettu huolella ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen.

Lue lisää kestävästä kehityksestä täältä