Dansani Mido – helppo valinta ihanteelliseen tilankäytöön – myös pieneen kylpyhuoneeseen

Sarja sopii täydellisesti pienempiin kylpyhuoneisiin. Tuotteiden avulla hyödynnät tilan ihanteellisesti silloinkin, kun neliömetrejä on rajallisesti.

Saat laadukkaita materiaaleja ja älykkäitä ratkaisuja, joissa säilytystilaa on ihanteellisesti ja pesualtaat kapeita syvyyssuunnassa. Esimerkiksi Cappella-posliinialtaan muotoilu on upean ajaton, allasosa on suuri ja laskutilaa on paljon.

Kalusteiden valinta on helppoa, koska valikoima on keskitetty ja helposti hallittava. Materiaalit ovat laadukkaita ja täyttävät Dansanin korkeat laatuvaatimukset. Erityisominaisuuksista, kuten peilien integroiduista valoista tai kaappien ja laatikoiden pehmeästä sulkeutumisesta ei ole tingitty.

Katso Mido kuvastoa » Tutustu tuotteisiin »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Mido -sarjan ohella meillä on monia muita kalustesarjoja ja suihkuratkaisuja eri malli- ja hintaluokissa, jotka täyttävät lähes minkä tahansa tarpeen tai toiveen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Käy näyttelyssämme tutustumassa tuotteisiimme jälleenmyyjäsi luona tai etsi inspiraatiota kylpyhuoneeseen oman tyylisi ja hintatasosi mukaisesti mielenkiintoisista kuvastoistamme.

Etsi jälleenmyyjä »Tutustu kuvastoihimme »

POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat on valmistettu aidosta saniteettiposliinista, vahvasta, lasitetusta, keraamisesta materiaalista. Altaat poltetaan n. 1220 °C:n lämpötilassa, jossa lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän ja kiiltävän pinnan, joka on helppo puhdistaa.


KAAPIN RUNKO

16 mm:n melamiinipinnoitettu kalustelevy. Kaapit toimitetaan kasattuina ja sisältävät taustalevyn ja asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Viisimilliset lasihyllyt, joissa on kiillotetut reunat, kuuluvat vakiona kaikkiin kaappeihin, korkeaan kaappiin toimitetaan lisäksi kaksi puuhyllyä.


OVET JA ETUSARJAT

Kaikki valkoiset kaapit ovat 18 mm:n kalvopinnoitettua MDF-levyä. Muut värit ovat 19 mm:n melamiinipinnoitettua lastulevyä, jossa on ABS-reunat. Kaikki ovet on varustettu kolmeen suuntaan säädettävillä metallisaranoilla. Ovissa on lisäksi vaimennetut sulkeutumismekanismit, jotka varmistavat, että ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Ovellisissa allaskaapeissa on yksi puuhylly.


LAATIKOT

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on metallilaidat. Laatikostot avautuvat kokonaan ja sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi vaimentimien ansiosta. Laatikot ovat täysin säädettävissä.


PEILIT

Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä ja sisältävät kiinnityshelan. Kaikissa peileissä on energiaa säästävät LED-valaisimet.

 

PEILIKAAPIT

Kaikissa peilikaapeissa on vakiona pistorasia ja vaimennetut ovet. Kaappien sivut ovat 16 mm:n melamiinipinnoitettua lastulevyä, pohja- ja kattolevyt ovat alumiininväriset. Peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä. Kaikissa peilikaapeissa on energiaa säästävät LED-valaisimet.

Energiamerkintä ja tuotetiedot ovat ladattavissa tuotetietokannasta tai tilattavissa painettuna kopiona.


VETIMET

Kaikki ovet ja etusarjat toimitetaan hintaan sisältyvien kromivetimien kanssa.


ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


TAKUU

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden tuotetakuun.

 

Yleiset takuuehdot
Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti.

Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti. Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin. Takuu ei kata säännöllistä huoltoa vaativia komponentteja, sillä niitä pidetään kuluvina materiaaleina. Kuluvia materiaaleja ovat mm. ohjaimet, saranat, liukukiskot, vaimentimet, ylivuotokaulukset ja suihkulistat. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus.

ENNEN TILAUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Suosittelemme, että kaikki vesi- ja viemäriliitännät tekee valtuutettu LVI-asentaja ja kaikki sähköasennukset valtuutettu sähköasentaja. Huomaa, että sekä posliini- että valumarmorialtaiden mitoissa on toleranssirajat.

HOITO:

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.

YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.