Product added to basket

  • Dansani FI Logo

Produkter - Dansani Mido

Dansani Mido – helppo valinta ihanteelliseen tilankäytöön – myös pieneen kylpyhuoneeseen

Sarja sopii täydellisesti pienempiin kylpyhuoneisiin. Tuotteiden avulla hyödynnät tilan ihanteellisesti silloinkin, kun neliömetrejä on rajallisesti.

Saat laadukkaita materiaaleja ja älykkäitä ratkaisuja, joissa säilytystilaa on ihanteellisesti ja pesualtaat kapeita syvyyssuunnassa. Esimerkiksi Cappella-posliinialtaan muotoilu on upean ajaton, allasosa on suuri ja laskutilaa on paljon.

Kalusteiden valinta on helppoa, koska valikoima on keskitetty ja helposti hallittava. Materiaalit ovat laadukkaita ja täyttävät Dansanin korkeat laatuvaatimukset. Erityisominaisuuksista, kuten peilien integroiduista valoista tai kaappien ja laatikoiden pehmeästä sulkeutumisesta ei ole tingitty."


Katso esite »

Dansani Mida, tuotetiedot

 

POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat on valmistettu aidosta saniteettiposliinista, vahvasta, lasitetusta, keraamisesta materiaalista. Altaat poltetaan n. 1 220 °C lämpötilassa, jossa lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän ja kiiltävän pinnan, joka on helppo puhdistaa.


KAAPIN RUNKO

16 mm:n melamiinipinnoitettu kalustelevy, mattavalkoinen/harmaa/havanna/mocca. Kaapit toimitetaan kasattuina ja sisältävät taustalevyn ja asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Viisimilliset lasihyllyt, joissa on kiillotetut reunat, kuuluvat vakiona kaikkiin kaappeihin, korkeaan kaappiin toimitetaan lisäksi kaksi puuhyllyä.

OVET JA ETUSARJAT

18 mm kalvopinnoitettu MDF-levy. Kaikki ovet on varustettu kolmeen suuntaan säädettävillä metallisaranoilla. Ovissa on lisäksi vaimennetut sulkeutumismekanismit, jotka varmistavat, että ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Allaskaapit, joissa on ovet, toimitetaan yhdellä puuhyllyllä.

LAATIKOT

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on metallisivut. Laatikostot avautuvat kokonaan ja sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi vaimentimien ansiosta. Laatikot ovat täysin säädettävissä.

PEILIT

Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä. Sis. kiinnityshelan. Peiliin, jossa on integroitu valaisin, saa myös peilin huurtumisen estävän lämmityselementin. Kaikissa peileissä on energiaa säästävät LED-valaisimet.

PEILIKAAPIT

Kaikissa peilikaapeissa on vakiona pistorasia ja vaimennetut ovet. Kaappien sivut ovat 16 mm:n melamiinipinnoitettua lastulevyä, pohja- ja kattolevyt ovat alumiininväriset. Peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä. Kaikissa peilikaapeissa on energiaa säästävät LED-valaisimet.

LOKEROT

Puiset lokerohyllyt sopivat erityisesti pienten tavaroiden säilytykseen puoli- ja korkeissa kaapeissa. Lokerot ovat massiivitammea. Puupinnan hoitoon suosittelemme vaaleaa puunhoitoöljyä. Lisätiedot hinnasto-osiossa.

PYYKKIPUSSI

Irrotettava, harmaa canvas-pyykkipussi.

VETIMET

Kaikki ovet ja etusarjat toimitetaan hintaan sisältyvien kromivetimien kanssa pois lukien ovet ja laatikot, joissa on integroitu vedin.
 

ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.

TAKUU

Tehtaan viiden vuoden valmistusvirhetakuu.

 

 

Käytännön neuvoja

 
ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Suosittelemme, että kaikki vesi- ja viemäriliitännät tekee valtuutettu LVI-asentaja ja kaikki sähköasennukset valtuutettu sähköasentaja. Huomaa, että sekä posliini- että valumarmorialtaiden mitoissa on toleranssirajat.

HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.

YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

Asennusmitat

Vesiliitäntöjen ja viemäröinnin asennusmitat seinässä

Seinävahvistusten ja sähköjohdotusten sijainti seinässä

Asennusohjeet

502 Hoito-ohjeet
646 Peilikaapit integroiduilla valoilla
677 Peilien käsittely
700 Sähköopas
827 Kalustesetti laatikoilla
862 Korkea kaappi
863 Korkea kaappi
865 Kalustesetti ovilla
866 Kehyspeili kahdella valaisimella
867 Seinäkaappi
868 Peilikaapit integroiduilla valoilla
880 Suurentava peili
936 Peilikaapin saranoiden asennus- ja säätöohjeet
999 Pyykkipussi
1056 Puiset ulosvedettävät hyllyt korkeissa kaapeissa
1071 Lämpölevy peiliin
1091 Suojarengas lattiaviemäröinnin läpiviennille - Ø56mm
1092 Suojarengas lattiaviemäröinnin läpiviennille - Ø35mm
1104 Peilikaapit integroiduilla valoilla
1105 Peili integroiduilla valoilla
1122 Peilikaapit integroiduilla valoilla FI
1123 Peilikaapit integroiduilla valoilla FI1
DAN-3052.01 Hoito-ohje puulokerikoille


Voit katsella asennusvideoitamme täältä.
 

Object reference not set to an instance of an object.

Toiminnallisuus


Vietät kylpyhuoneessa paljon aikaa joka päivä. Dansani haluaa tehdä elämästäsi helpompaa älykkäillä ja toiminnallisilla kylpyhuonekalusteilla.

Lue lisää toiminnallisuudesta täältä