Pyyhekuivaimet pienissä ja isoissa kylpyhuoneissa

Mikään ei ole niin ihanaa kuin lämpimät ja kuivat pyyhkeet heti suihkun tai kylvyn jälkeen. Käytä sähkökäyttöisiä pyyhekuivaimiamme varmistaaksesi, että pyyhkeet ovat aina käyttövalmiita ja etteivät ne muutu märiksi, kuten usein tapahtuu kiireisessä kylpyhuoneessa. Saatavilla kolme eri mallia.

TUTUSTU TUOTTEISIIN »

Kvika

Korkea tyylipuhdas malli, kuusi koukkua ja kaksi eri korkeutta sekä pienille että suurille pyyhkeille.

Viti

Käytännöllinen ja moderni malli. Hyvä korkeus, paljon tilaa koko perheen pyyhkeille.

Hydra

Korkea malli, vaatii vähän seinätilaa. Neljä koukkua, kaksi eri korkeutta ja merkkivalo.

Dansani pyyhekuivaimet
 • Aina lämpimiä pyyhkeitä kylpyhuoneessa
 • Vältä pyyhkeistä tulevaa kosteutta
 • Pyyhekuivain on helppo asentaa ja liittää sähköverkkoon
 • Kuivain kuluttaa vain vähän energiaa ja on ympäristöystävällinen
 • Hallitse sähkönkulutusta helpolla virtakytkimellä
 • Ajastus, säädettävissä 1-12 tunniksi
 • IP44-hyväksyntä märkätiloihin - asennusetäisyys 60 cm suihkusta ja ammeesta
 • Johdot voidaan asentaa piiloon (1,2-1,5m), vaatii valtuutetun sähköasentajan
 • 5 vuoden takuu
TAKUU

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden tuotetakuun. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun.

Yleiset takuuehdot
Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti.

Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti. Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin. Takuu ei kata säännöllistä huoltoa vaativia komponentteja, sillä niitä pidetään kuluvina materiaaleina. Kuluvia materiaaleja ovat mm. ohjaimet, saranat, liukukiskot, vaimentimet, ylivuotokaulukset ja suihkulistat. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus.

ENNEN TILAUSTA

Tilaustuotteet valmistetaan yksilöllisesti tilauskohtaisesti.Näin ollen tilaustuotteiden toimitusaika on n. 4 viikkoa. Valinnainen väri 6 viikon toimitusaika.

 • Valitse allas.
 • Valitse allaskaapin malli.
 • Valitse kalusteiden väri ja pinta.
 • Muista myös lisätarvikkeet, kuten pyyhetelineet.

Toimitusaika mittatilausaltaille on 6 viikkoa + kuljetus.


ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Ammattitaitoisen LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät sekä ammattitaitoisen sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa altaiden mitoissa mittatoleranssit.

HOITO Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot. YLEISTÄ Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.