Allaskaappi laatikoilla (24+40) 64x60x44 cm, Classic uritettu, vaalea tammi

Tuotenro: V22-6178
Sarja: You

1.357 EUR

Sarja: You

Allaskaappi laatikoilla (24+40) 64x60x44 cm, Classic uritettu, vaalea tammi

Tuotenro: V22-6178
1.357 EUR

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

KAAPIT
16 mm:n melamiinipäällysteinen lastulevy, ABS-reunat ja PUliima. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan. Classic kaappi uritetulla etuosalla on valmistettu 15mm tammiviilutetusta MDF kalustelevystä.
Kaikkien sarjojen kaapit on koottu taustalevyllä ja säätökiinnikkeillä seinään kiinnitystä varten. Allaskaapit toimitetaan vakiona alumiininvärisellä pohjalla ja taustalevyllä. Korkeat kaapit ja yläkaapit toimitetaan lisäksi vakiona 4 mm harmaasävytetyin lasihyllyin, joiden reunat on kiillotettu.
Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.

ETUOSAT
CLASSIC YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kehystettyinä tai sileinä. 18 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla. Uritettu etuosa on tammivaneroitua 18 mm MDF-levyä.

VINTAGE YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kaarevana, uritetulla etuosalla. 21 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

URBAN YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen ulkopuolella, 19 mm:n melaminoitua lastulevyä ABSreunoin. Mattavalkoinen ja omavalintainen väri on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

LAATIKOT
Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää.
Lisävarusteena saatavilla LED-valaistus laatikoihin, pistorasia (maks. 2200W), puulokerikot, vetimet sekä push open-toiminto.

Uutta kylpyhuonetta ei ole mahdollista saada ihan joka päivä. Siksi sen on oltava juuri sellainen kuin haluat. YOU on luotu juuri siksi, että voit rakentaa oman unelmiesi kylpyhuoneen.

YOU-sarjassa sinun ei tarvitse tinkiä sen paremmin laadusta, muotoilusta kuin hinnastakaan. Me olemme tehneet valinnasta helppoa. Kaikki alkaa siitä, että valitset aluksi itsellesi sopivimman vaihtoehdon kolmesta tyylilajista.

Valitse lempivärisi tai jokin kauniista puukuvioista. Valitse vetimet tai vetimettömät kalusteet. Vapaasti sijoitettava tai kokovalettu allas. Pyöreä peili. Tai suorakaiteen muotoinen. Neliskulmainen. Erilaisia valaisimia: sinä päätät. Tällä tavoin YOU-kalustevalikoima varmistaa, että saat juuri sellaisen kylpyhuoneen, josta olet haaveillut.

Tekniset tiedot

Korkeus:

64 cm

Leveys:

60 cm

Syvyys/paksuus:

44 cm

Väri:

Vaalea tammi

Laatikoiden määrä:

2

Jaettuja laatikoita:

Jaettu ylälaatikko seinäviemäröinille

Materiaali:

Melamiinipinnoitettu lastulevy

:

Pintaviilutettu MDF

:

Pintaviilutettu MDF

Tullimaksu:

9403609000

Tullimaksu NO:

94036029

Korkeus pakkaus:

67 cm

Leveys pakkaus:

62 cm

Syvyys pakkaus:

49 cm

Nettopaino:

26597,5 g

Bruttopaino:

27866,7 g

:

DK

EAN:

5713804395719

Isometri

Download

Allaskaappi laatikoilla (24+40) 64x60x44 cm, Classic uritettu, vaalea tammi

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

Asennusmitat

Download

Samankaltaisia ​​tuotteita