Kylpyhuoneinspiraatio sisustukseen

Etsitkö inspiraatiota pienen kylpyhuoneen sisustukseen?
Dansani on kylpyhuoneiden asiantuntija, joka tuntee kaikki uuden kylpyhuoneen sisustukseen liittyvät vaatimukset. Kylpyhuoneinspiraatio voi olla vaikea löytää, jos tila on jollakin tavoin erityinen. Olemme siksi koonneet tähän vinkkejä ja neuvoja, kuinka voit optimoida kylpyhuoneesi sisustuksen sen koosta muodosta tai budjetistasi riippumatta.

Löydä kylpyhuoneesi tyyli

Tuntuuko oman sisustustyylisi löytäminen hankalalta? Annamme seuraavassa avuksesi yleiskatsauksen joistakin eri sisustustyyleistä sekä vinkkejä kuinka löydät omasi!

tutustu löydä tyylisi »

Uusi kylpyhuone? – Näin pääset hyvään alkuun

Onko unelmissasi uusi kylpyhuone, mutta projekti tuntuu liian suurelta ja hankalalta? Lue tästä hyviä ideoita, vinkkejä ja neuvoja, joilla pääset hyvään alkuun kylpyhuoneunelmiesi toteuttamisessa.

uusi kylpyhuone »

Kylpyhuoneen koko ja muoto

Onko kylpyhuoneesi suuri ja tilava vai pieni, jossa on vinoja tai matalia seiniä? Meiltä löydät sopivan ratkaisun toiveisiisi ja tarpeisiisi, huoneen koosta ja muodosta riippumatta.

Tutustu kylpyhuoneen koko ja muoto »

Persoonallinen kylpyhuone

Sisustuksessa käytetään tällä hetkellä monenlaisia materiaaleja ja värien kirjoa, ja tämä trendi näkyy myös kylpyhuoneissa. Inspiroidu suuresta värivalikoimastamme, puupinnoista ja materiaaleista ja tutustu niiden yhdistelyyn erilaisten vedinten kanssa, jolloin saat juuri omanlaisesi persoonallisen tyylin.

Tutustu persoonalliseen kylpyhuoneeseen »

Mittatilaus kylpyhuone

Luna, you ja Calidris sarjoilla saat vapauden ja mahdollisuuksia sisustaa kylpyhuoneesi juuri siten kuin itsellesi parhaiten sopii.

Muokkaa kylpyhuoneesi »

Kylpyhuoneen valaistus

Haluamme aina näyttää hyvältä peilin edessä ja kun tulemme päivänvaloon. Siksi kannattaa maksaa siitä, että panostaa hyvään valaistukseen, joka sopii tarpeisiisi ja sisustustyyliin. Se pätee niin peiliä ympäröivään valoon kuin koko huoneen valaistukseen.

Tutustu kylpyhuoneen valaisimiin »

Pieni kylpyhuone

Entä jos kylpyhuoneesi on vain muutaman neliön suuruinen? Hätä ei ole tämän näköinen. Pienenkin kylpyhuoneen voi sisustaa optimaalisesti niin, että se vaikuttaa avarammalta ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Tutustu pieniin kylpyhuoneisiin »

Suuren kylpyhuoneen sisustus

Suuressa kylpyhuoneessa riittää tilaa koko perheelle. Haluatko luoda siitä oikean hyvinvoinnin keitaan? Jotta pääsisit alkuun, olemme keränneet sinulle runsaasti inspiraatiota suuren kylpyhuoneen sisustukseen jännittävillä tuotteillamme.

Tutustu suuri kylpyhuone »

Kylpyhuone, jossa on vino katto ja ahtaat kulmat

Ei haittaa, vaikka kylpyhuoneessasi olisi vinoja seiniä tai ahtaita nurkkia. Tarjolla on paljon mahdollisuuksia ylimääräiseen säilytystilaan ja vinojen seinien sisustukseen niin, että arki kylpyhuoneessa on helpompaa. Tässä sinulle ehdotuksia siitä millaista on kylpyhuoneinspiraatio.

Kylpyhuoneen vino katto »

Kaksoisallas

Kylpyhuoneen oven taakse kerääntyy usein väkeä jonoksi asti. Kaksoisallas on loistava ratkaisu tällaiseen ongelmaan. Voit valita useista eri malleista ja materiaaleista altaan, joka sopii kylpyhuoneeseesi täydellisesti.

Tutustu kaksoisaltaisiin »

Kylpyhuonepeilit

Peili on käytännön välttämättömyys kylpyhuoneessa, mutta samalla se myös kehystää tilan tyylin. Jos ajatuksissasi ei ole suurta remonttia, voit vain päivittää kylpyhuoneen ilmettä uudella peilillä. Varmista vain, että peilissä on kunnon valo, joka toistaa värit mahdollisimman luonnollisesti.

Tutustu peileihin »

Peilikaapit

Peili kylpyhuoneessa on lähestulkoon pakollinen, mutta tarvitsemme myös säilytystilaa usein tarvitsemillemme tavaroille. Tällöin peilikaappi on ihanteellinen ratkaisu. Voit hyödyntää seinätilaa ja saat peilikaappiin myös pistorasian ja suurennuspeilin, mitkä lisäävät mukavuutta kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneinspiraatio voi tarjota monia erilaisia ratkaisuja.

Tutustu peilikaappeihin »

Kylpyhuonetarvikkeet

Tarvikkeiden avulla viimeistelet kylpyhuoneesi tyylin. Koristele tila kauniisti tai optimoi se viimeisen päälle arjessa ja elämässä toimivaksi. Löydä tästä kylpyhuoneinspiraatio, joka antaa sinun leikkiä lisävarusteilla.

Tutustu kylpyhuonetarvikkeisiin »

Suihkukaapit ja suihkuseinät

Kylpyhuoneinspiraatio voi tulla monissa eri muodoissa, joten tutustu rauhassa erilaisiin suihkuratkaisuihin ja löydä itsellesi ja tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Riippumatta siitä onko kylpyhuoneesi todella suuri tai pieni, löydämme ratkaisun unelmiesi suihkulle.

Suihkukaapit ja suihkuseinät »

Create your personal space

Lupauksemme sinulle on: ”Create your personal space”. Se on tarina mahdollisuuksista, luovuudesta ja yksilöllisyydestä.

Lupauksemme sinulle »

Kiinnostavatko uusimmat trendit?

Oletko hulluna väreihin? Vai tunnetko vetoa metallisiin pintoihin?

lisätietoja tästä »

Ketkä muotoilevat tuotteemme?

Tutustu kylpyhuonetuotteidemme muotoilijoihin.

tapaat heidät täällä »