Kylpyhuoneen sisustus - inspiraatiota huoneen koosta ja muodosta riippumatta

Mietitkö mistä aloittaa kylpyhuoneen remontointi? Kylpyhuoneen sisustus voi tuntua suurelta urakalta, mutta huoneen muodosta riippumatta mahdollisuuksia on paljon. Me autamme sinua.

Me Dansanilla olemme kylpyhuoneen asiantuntijoita: Olemme perustamisestamme asti vuonna 1983 työskennelleet yksinomaan kylpyhuonekalusteiden parissa. Siksi tunnemme erityyppisten tilojen haasteet ja olemme suunnitelleet laajan valikoimamme juuri sen perusteella. Riippumatta kylpyhuoneesi koosta, vinoista tai matalista seinistä löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Pienen kylpyhuoneen sisustus

Älä lannistu, vaikka kylpyhuoneesi on vain muutaman neliön suuruinen. Hätä ei ole tämän näköinen. Pienenkin kylpyhuoneen voi sisustaa optimaalisesti niin, että se vaikuttaa avarammalta ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Pieni kylpyhuone »

Suuren kylpyhuoneen sisustus: liikkumisen vapautta

Suuressa kylpyhuoneessa riittää tilaa koko perheelle. Haluatko luoda siitä oikean hyvinvoinnin keitaan? Jotta pääsisit alkuun, olemme keränneet sinulle runsaasti inspiraatiota suuren kylpyhuoneen sisustukseen jännittävillä tuotteillamme.

Suuri kylpyhuone »

Matalat seinät ja ahtaat nurkat

Ei haittaa, vaikka kylpyhuoneessasi olisi vinoja seiniä tai ahtaita nurkkia. Pidä niitä rajoitusten sijaan mahdollisuutena sisustaa persoonallinen tila, jossa ahdaskin nurkka on hyödynnetty viimeistä senttiä myöten.

Kylpyhuoneen matalat seinät »