Pidä järjestystä yllä, ota käyttöön kätevät kylpyhuonetarvikkeet

Kuulostaako tutulta? Ajattelit pitää hyllyllä vain kauniin koristesaippuan ja hajuvesipullon, mutta yhtäkkiä siihen on ilmestynyt hiuslakkaa, hammastahnatuubi ja vanupuikkopussi. Ja pöytätaso, jolle olit ajatellut laittaa hienon saippua-annostelijan, pursuu nyt vanulappuja, kynsiviiloja ja hiustenkuivain. Kätevät kylpyhuonetarvikkeet ovat nyt hyviä ystäviäsi.

Olemme koonneet hyviä neuvoja ja kikkoja kylpyhuoneen pitämiseksi hyvässä järjestyksessä ja puhtaana.

Laatikoiden ja kaappien sisustus » Luo tunnelmaa valaistuksella » Tarvikkeet »

Laatikoiden ja kaappien sisustus

Säilytä tavaroita kaapeissa ja laatikoissa

Laatikko- ja kaappitilaa on oltava riittävästi, jotta kylpyhuoneen tavarat pysyvät järjestyksessä ja poissa pölyttymästä. Jos tilaa ei löydy perinteiselle korkealle kaapille, voit aina leikkiä tilalla ja sijoittaa yläkaapin hiukan poikkeavaan paikkaan, kuten WC-istuimen, patterin ylle tai oven taakse.

Lisäämällä kaappeihin ja laatikoihin kätevät kylpyhuonetarvikkeet helpotat arkeasi.

Tutustu kaappeihin »

Järjestelmällistä säilytystä laatikoissa kätevien kylpyhuoneen lisävarusteiden avulla

Unohda kaapinovet altaan alapuolelta ja valitse niiden sijaan laatikot, jotta sinun ei tarvitse penkoa tavaroita kaapista polvillasi. Käytä tilanjakajia ja tarjottimia jakamaan laatikoita pienempiin tiloihin niin, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Voit joko käyttää niitä, joita sinulla jo on tai etsiä uudet mieluisammat kylpyhuonetarvikkeet. Muista valita sellaiset kylpyhuonetarvikkeet, jotka ovat helppohoitoisia ja kestävät kylpyhuoneen kosteutta.

Tutustu tilanjakajiin ja tarjottimiin »

Estä tavaroiden liikkuminen laatikon sisällä

Pitävien kumialustojen avulla voit varmistaa tavaroiden pysymisen paikallaan, vaikka avaisit tai sulkisit laatikon rajummalla liikkeellä. Samalla suojaat laatikon pohjaa naarmuilta ja kulumilta. Kumialustat on helppo irrottaa ja puhdistaa ja niiden kanssa sopivat yhteen myös muut kylpyhuonetarvikkeet, kuten tarjottimet ja tilanjakajat. Toimitetaan vakiona sarjoissa YOU, Luna, Calidris ja Curvo.

 

Sähkölaitteet aina käden ulottuvilla

On niin paljon helpompaa, kun hiustenkuivain tai suoristusrauta ovat kiinni pistorasiassa kuin sen pakkaaminen joka kerta siististi pois johto rullalle kierrettynä. Niitähän käytetään heti aamutuimaan. Tee hyvä palvelus itsellesi ja varusta kaappisi tai laatikkosi pistorasialla, jolloin voit säilyttää laitteet siellä, poissa sotkemasta pöytätasoja tai hyllyjä. Samalla sähköhammasharja tai partakone tulevat ladatuiksi. Tilatessasi laatikon sisäisen valon pistorasia alimmassa laatikossa sisältyy toimitukseen. Kaappiin tai laatikkoon sijoitettava pistorasia voidaan myös tilata erikseen.

Valitessasi tee itse ratkaisun, muista että märkätilan pistorasiassa on oltava IP44-hyväksyntä.

Kylpyhuonetarvikkeet kaappitilan täyteen hyödyntämiseen

Valitse kätevät ulosvedettävät tarjottimet, joiden avulla pidät pikkutavarat hyvässä järjestyksessä.

Jos hyllytila on jo käytössä, voit lisätä siirreltäviä tarjottimia, jotka voit sijoittaa korkean kaapin oveen. Näin voit siirtää tavarat altaan yläpuolelle. Pienet puutarjottimet voi pinota kaappeihin, jolloin voit hyödyntää tilan optimaalisesti.

Tutustu lokero kiskoilla »

Tutustu tarjottimiin »

Luo tunnelmaa valaistuksella

Sisävalolla luot tunnelmaa ja hyvää järjestystä

Laatikoihin sopivat kylpyhuonetarvikkeet ovat mm. miellyttävä LED-valo, joka luo tunnelmaa ja joka auttaa näkemään laatikon sisällön kerralla. Valo on suunnattu 45 asteen kulmaan. Näin se ei häikäise ja valaisee laatikon sisäosat ihanteellisesti. Valitsemalla allaskaapin lisävarusteeksi valot, niin saat tiettyjen allaskaappimallien alalaatikkoon pistorasian.

Saat LED-valojen avulla paremman näkyvyyden myös peili- ja sivukaappien sisäosiin. Näin löydät aina kaiken tarvitsemasi ilman, että sinun täytyy sytyttää kattovaloa, varsinkin jos on jatkettava uniaan. Lisää valot kaappia tilatessasi.

Lisää valoa altaan ympärille ja laatikkoihin ja lisää tunnelmaa

Altaan ja kaapin väliin voit lisätä kätevän valokiskon. Valokisko luo mukavan tunnelman kylpyhuoneeseen ja antaa kauniin valoefektin laatikoihin tai kaappeihin altaan alle.

Valokisko altaan alle »

Miellyttävän himmeää valoa yöllisiin WC-käynteihin

Kylpyhuonetarvikkeet voivat myös olla integroidut valot allaskaapin alle. Näin näet kylpyhuoneessa yöaikaan kattovaloa sytyttämättä, joka voisi saada sinut kokonaan hereille. Se on mukava ominaisuus myös pikkulasten kannalta. Lisäksi alavalo luo kylpyhuoneeseen myös mukavaa tunnelmaa. Lisää sisäänrakennettu valo tilatessasi allaskaappia.

Hyvää valoa kaikkiin kylpyhuonetoimiin

Valon on osoitettu parantavan elämänlaatua ja sillä on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kylpyhuoneessa hyvä valaistus on vieläkin tärkeämpi, erityisesti meikatessa. Eihän kukaan halua, että kylpyhuoneessa levitetty meikki näyttää päivänvalossa huonolta. Myös miehet haluavat varmistaa, että parranajon jälki on siisti ja päivänvalon kestävä.

Siksi on tärkeää valita hyvä valo peileihin ja peilikaappiin, mutta myös muihin kylpyhuoneen osiin. Jotta voisit luoda kylpyhuoneesi sisustuksesta ja valaistuksesta miellyttävän kokonaisuuden, valitse riippuvalaisimet, kohdevalaisimet tai kattovalaisimet niin, että ne sopivat yhteen peilien ja peilikaapin valojen kanssa.

Tutustu valaisimiin »

Lue lisää valaistuksesta täältä »

Tarvikkeet

Kätevät kylpyhuonetarvikkeet pikkutavaroille ja meikeille

Se toimii keittiössä, niin miksei myös kylpyhuoneessa? Käytä magneettilistoja pienille metalliesineille, kuten viilalle, saksille ja pinseteille. Näin ne löytyvät aina helposti, ja lapsista on hauskaa laittaa ne paikalleen käytön jälkeen.

Meikkitelineissä säilytät kätevästi rajauskynät, maskarat ja siveltimet. Ne sopivat täydellisesti tarjottimille. Näin estät meikinjäämiä likaamasta laatikot ja kaapit ja voit vain vetää koko tarjottimen ulos, kun haluat käyttää sisältöä.

Tutustu tuotteisiin »

Pyykit pois lattialta

Lattia on helpompi pitää puhtaana, kun sillä ei loju vaatteita ja muita tavaroita. Voit ripustaa pyykkikori n seinälle, mutta muista valita ratkaisu, jossa voit nostaa koko korin pois pesun ajaksi. Jos kaappitilaa on vielä vapaana, voit sijoittaa pyykkikorin kaappiin pois pölyä keräämästä.

Tutustu pyykkikoreihin »

Kauniit ja kätevät hyllyt

Mukava kylpyhuone huokuu hyvinvointia, ja harva meistä haluaisi itselleen aivan kliinisen helppohoitoista kylpyhuonetta. Valitse siis upeat ja kätevät kylpyhuonetarvikkeet, kuten pienet yksinkertaiset hyllyt tai korit ja säilytä niissä tunnelmaa luovia pienesineitä. Saatavilla on erilaisia vaihtoehtoja, kuten siirreltäviä hyllyjä, joiden avulla voit luoda virtaviivaisen modernin ja minimalistinen ja samalla persoonallisen ilmeen kylpyhuoneeseesi. Hyllyt voi koota eri tavoin, jolloin sitä voi käyttää pikkutavaroille, pyyhkeille tai koriste-esineille.

Kalusteiden kanssa samanväristen hyllyjen avulla voit antaa tilaa koriste-esineille ja luoda oman persoonallisen kylpyhuoneesi. Hyllyjen ripustimet on piilotettu, minkä ansiosta ne ikään kuin leijuvat seinällä. Hyllyt ovat hyvä ratkaisu myös, jos tarvitset tilaa pienesineille, joita tarvitset usein esim. peilin lähellä.

Tutustu hyllyihin »

Aina lämpimiä pyyhkeitä

Sähköisen pyyhekuivaimen avulla saat aina nopeasti kuivia lämpimiä pyyhkeitä, joihin on ihana kietoutua ja kuivata itsensä. Ajastimen avulla voit määritellä milloin ja kuinka kauan pyyhkeet saavat kuivua. Näin varmistat, että sinulla on aina lämpimiä ja kuivia pyyhkeitä kun tarvitset. Samalla säästät ympäristöä, sillä pyyhekuivaimen ei kuulu olla toiminnassa jatkuvasti.

Tutustu pyyhekuivaimiin »

Siirrettävä ja kätevä pyyhekuivain kaikkiin tiloihin

Siirrettävä pyyhekuivaimet ovat kätevät kylpyhuonetarvikkeet, joista saat myös säilytystilan märille pyyhkeille. Jos tilaa on vähän, voit sijoittaa kuivaimen suihkunurkkaukseen, kun se ei ole käytössä. Se voidaan siirtää myös makuuhuoneeseen ja käyttää siellä ylimääräisenä vaatetelineenä, jolloin käytetyt vaatteet voidaan tuulettaa ennen siirtämistä kaappiin.

Tutustu pyyhekuivaimiin »

Haluatko nähdä kasvosi lähietäisyydeltä?

Hienostuneen kätevä jalallinen peili näyttää kasvojesi kaikki yksityiskohdat lähietäisyydeltä, mistä on hyötyä meikkauksessa ja kauneudenhoidossa. Peilissä on sisäänrakennettu LED-valo ja viisinkertainen suurennus.

Tutustu meikkauspeiliin »