Dansani elää ajan hermolla

Vaikka kylpyhuone on tila, jonka kanssa elät vuosia, voit kuitenkin pitää silmällä uusia sisustus- ja designtrendejä. Dansanin muotoilu on ajatonta: Saat aina jotakin, joka sopii uusimpiin trendeihin.

Nordic Cool

Pohjoismaisuus on nyt in. Muotoilun ja arkkitehtuurin lisäksi se näkyy ruoassa, muodissa ja jopa TV-sarjoissa. Muotoilun on oltava toiminnallista, selkeää ja ajatonta. Keskipisteessä on käsityö. Se edustaa ihmisen kädenjälkeä ajassa, jossa luonnollinen saa usein väistyä teknologian tieltä. Pohjoismaiden erityinen valo on toteutettu tasaisena, pehmeänä ja epäsuorana valaistuksena.

Lisätietoja tästä »

Puuta & pintarakenteita

Pohjoismaissa puu on aina ollut näkyvä sisustuselementti. Siitä huolimatta kylpyhuoneet ovat olleet pääasiassa kliinisen valkoisia. Nyt olemme kutsuneet luonnon takaisin kylpyhuoneeseen ja halunneet nostaa esiin puun ja sen pintarakenteet, materiaalit ja työstön.

Lisätietoja tästä »

Värien leikkiä

Valkoinen on ollut pitkän aikaa varma ja turvallinen valinta, sen rinnalle on valittu etupäässä harmaata ja mustaa. Nyt kylpyhuoneissa alkaa pikkuhiljaa näkyä muitakin värejä. Värit ovat pastellisävyisiä, mutta rohkeita ja toisinaan hiukan utuisia, jotka tuovat muuhun sisustukseen särmää ja elävyyttä.

Edelleen myös harmaa on mukana, siitä on tarjolla monia lämpimiä ja viileitä sävyjä.

Lisätietoja tästä »

Metalliset pinnat

Messinkisten ja kullanväristen pintojen ohella mattapintaisiksi maalatut mustat ja valkoiset metallipinnat tekevät vahvasti tuloaan, niin kylpyhuoneeseen kuin kodin muihinkin tiloihin. Se edustaa retrohenkistä värimaailmaa parhaimmillaan. Trendi näkyy niin vetimissä, hanoissa, valaisimissa kuin kalusteiden jaloissa.

Lisätietoja tästä »