Luna

3 lokerohyllyä oveen

Optimoi säilytysmahdollisuutesi Dansani Luna -korkeiden kaappien oviin sopivilla käytännöllisillä puisilla lokeroilla. Mukana on 3 puista lokeroa, joten saat älykkään tavan järjestää tavarasi. Tee tilaa järjestykselle kaapeissasi ja lisää toiminnallisuutta kylpyhuoneeseesi puisilla lokeroillamme Luna korkeisiin kaappeihin.

Valittu
Tammi

HB35

Hinta
191 €

GTIN (EAN) 5713804175212
DB 2142394
Carcass colour Tammi
Net weight 4 kg
Gross weight 4 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi