Dansani YOU

Uutta kylpyhuonetta ei saa joka päivä. Siksi sen on oltava juuri sellainen kuin haluat. YOU luotiin yhtä tarkoitusta varten: rakentamaan unelmiesi kylpyhuone. YOU:n kanssa et tingi laadusta, muotoilusta tai hinnasta. Ja me teemme sen sinulle helpoksi. Valitse yksi kolmesta tyylistä, joka sopii tyyliisi, ja aloita. Valitse suosikkivärisi tai jokin kauniista puupinnoitteista. Valitse kalusteesi vetimillä tai ilman. Vapaasti seisova tai täysin valettu pesuallas. Pyöreät, suorakaiteen tai neliön muotoiset peilit ja valikoima erilaisia valaisia. YOUn laaja valikoima laadukkaita tuotteita takaa, että saat unelmiesi kylpyhuoneen.

Suuri vihreä kylpyhuone, jossa allaskaappi, soikea peili kultaisella reunalla ja kauniit kehykselliset ovet

Kylpyhuonesisustus, jonka pääsuunnittelija olet sinä itse

Dansani YOU on suuri universumi kaikille, jotka haluavat leikkiä ja kokeilla eri yhdistelmiä ja tyylejä sekä toimia itse sisustajana. Näin toteutuu kylpyhuonesisustus, joka on räätälöity juuri sellaiseksi kuin sinä itse haluat.

Oletko aina uneksinut uuden kylpyhuoneen suunnittelusta aivan alusta asti? Siitä, että voit valita ja yhdistellä oikeita elementtejä, jotka ovat oman makusi mukaisia ja kertovat tarkasti siitä kuka ja millainen olet?

Muiden tavoin olet ehkä lakannut uneksimasta tehtävälistan alimmaksi ensimmäisen epäonnistuneen yrityksen jälkeen löytää sopivat alakaapit, jotka sopivat Mona-tädin ihanaan vanhaan pöytätasoon. Sellainen vaatii todella paljon aikaa ja vaivaa, puhumattakaan siihen liittyvästä  käsityöstä.

Siksi olemme Dansani YOU -malliston avulla saaneet uutta elämää nukkuville unelmille saada mahdollisuuden saada uuden upean kylpyhuoneen. Dansani YOU ei ole vain pelkkä kalustesarja, vaan kokonainen universumi, jossa voit yhdistellä tuotteita ja leikkiä erilaisilla tyyleillä sekä ilmeillä sydämesi kyllyydestä. Miten sitten kalusteet ja tyylit yhdisteletkin, ne sopivat toisiinsa täydellisesti. Me huolehdimme siitä käsityötaidollamme.

CLASSIC YOU - AJATONTA TYYLIKKYYTTÄ

Pohjoismaisen muotoiluperinteemme klassiset ansiot näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa, mikä luo tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Etulevyt ovat kaapin sivujen sisällä, mikä korostaa visuaalista eleganssia ja kehystää laatikot kauniisti. Kehystä korostavat entisestään upotetut jalat. Voit korostaa ulkoasua omalla värimaailmallasi ja valita sileät tai kehystetyt etulevyt. Kaapit voidaan myös asentaa seinälle, jolloin lattiatilaa vapautuu.

TUO LUONTO LÄHELLE

Vaalean tammen rihlatut, viilutetut etuosat sopivat täydellisesti uusien tyylikkäiden ja hienostuneiden jalkojen kanssa. Musta avoin lokero lisää kauniin johdonmukaisuuden luonnolliseen ilmeeseen.

Classic YOUn inspiroiva universumi avautuu kauniisti niin pienissä kuin suurissa tiloissa. Voit maksimoida tilan juuri oikean kokoisilla kompakteilla elementeillä tai levittäytyä laajemmalle ylellisellä sisustuksella. 

MUKAVAA & HYVINTOIMIVAA ARKEA

Classic klassisen vihreän ja kauniiden messinkisten yksityiskohtien yhdistelmä tekee kylpyhuoneesta ylellisen hyvinvoinnin keitaan. Kalusteet, allas ja pöytätaso muodostavat syvennykseen räätälöidyn kokonaisuuden. Huomaa kätevät yläkaapit, jossa säilyvät niin hammasharjat kuin ihonhoitotuotteet ja jossa ne ovat aina käden ulottuvilla, mutta eivät ikävästi näkyvillä. Runsas valikoima käteviä ja kauniita yksityiskohtia, jotka saavat hyvälle tuulelle.

Laaja valikoima kylpyhuonekalusteita ja -tarvikkeita antaa sinulle vapaat kädet suunnitella kylpyhuoneesi uudelleen täydellisesti.

you vintage

Kaunis tyyli YOU-sarjasta, joka tuo romantiikkaa, toiminnallisuutta ja retrohenkistä charmia kotiisi. Hieman orgaaninen muotokieli, jonka avulla voit sisustaa persoonallisella ja koristeellisella tavalla. Kaunis pystysuora etuosa omassa suosikkivärissäsi ilmaisee henkilökohtaista tyyliäsi, joka huokuu nostalgiaa ja vanhoja hyviä aikoja.

ROMANTTISTA & TOIMIVAA

Dansani YOU Vintage:n kaapeille on ominaista niiden kaarevat etupinnat, jotka ovat paitsi kauniita myös toimivia. Näissä kaarevissa etulevyissä on kauniit urat, jotka tuovat kylpyhuoneeseesi romanttisen ja retrohenkisen ilmeen. Tämä muodon ja estetiikan yhdistelmä luo ajattoman ilmeen, joka sopii täydellisesti sekä moderniin että klassiseen sisustukseen.

YOU Vintage ei rajoitu vain allaskaappeihin. Voit tietysti hankkia myös samantyylisiä korkeakaappeja ja seinäkaappeja, jolloin saat täydellisen suunnittelu- ja sisustuskonseptin jännittävine yhdistelmävaihtoehtoineen.