You

3 lokerohyllyä oveen

Hanki lisää säilytystilaa Dansani YOU:n korkeiden kaappien älykkäillä puisilla lokeroilla. Puiset lokerot istuvat korkean kaapin oven sisäpuolelle ja ne voidaan irrottaa tarvittaessa. Käytä puisia lokeroita meikkien, voiteiden tai vaikkapa parranajokoneen säilyttämiseen ja ota ne esiin, kun tarvitset niitä. Sen jälkeen ne voidaan helposti laittaa takaisin korkeaan kaappiin, jotta kylpyhuoneesi pysyy siistinä ja järjestyksessä.

Valittu
Tammi

HB40

Hinta
226 €

GTIN (EAN) 5713804040763
Carcass colour Tammi
Net weight 0,53 kg
Gross weight 0,53 kg
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi