Luna

Alasvalo

Kokeile eleganssin uutta ulottuvuutta Dansanin kaappivalaisimilla ja langattoman laitepariohjauksen. Hienovarainen valaistus kaappien alla tuo kylpyhuoneeseesi ylellisen tunnelman. Kaapin alla oleva valaistus on LED-valaistus, joten sen käyttöikä on pitkä ja se on myös kestävä valinta sinulle ja kylpyhuoneellesi.HUOM! Vaatii peilin tai peilikaapin säädettävällä valaistuksella ja langattomalla  laitepariohjauksella

Valittu
Ei väriä

ULHSLS35

Hinta
274 €

GTIN (EAN) 5713804583093
Carcass colour Ei väriä
Net weight 0,05 kg
Gross weight 0,05 kg
Type 230V
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 315 lm
Light specification 2, 5W LED
RA 95
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi