You

Allaskaappit, jossa on 2 ovea

Luo kylpyhuoneeseesi rauhallisuuden ja järjestyksen keidas Dansani YOU -allaskaapilla. Tämä allaskaappi on 44 cm syvä ja siinä on 2 ovea, joihin voit ostaa lisävarusteena saatavia vetimiä. Unohda sotkuisuus ja tilanpuute - tämän allaskaapin avulla saat täydellisen tasapainon toiminnallisuuden ja estetiikan välille. Tee kylpyhuoneestasi tyylikäs ja hyvin järjestetty tila Dansani YOU 2-ovisella allaskaapilla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V16-1052

Hinta
580 €

GTIN (EAN) 5713804199621
Carcass colour Ruskea tammi
Height 40 cm
Width 80 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 140,80 dm³
Number of doors 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 14,97 kg
Gross weight 17,20 kg
Packaging height 42 cm
Packaging width 82 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi