Calidris / Luna / Mido+ / You

Base vetimet

Base on vedin, joka sopii täydellisesti nykyaikaisempaan ja toisinaan pelkistetympään kylpyhuoneeseen. Pitkänomainen vedin on kulmikas ja luo yksinkertaisen ja yhtenäisen tyylin kylpyhuoneeseesi. Base-vetimestä on helppo ottaa kiinni, joten pääset käsiksi kaikkiin kaapeissa ja laatikoissa oleviin tavaroihin. Se on valmistettu Zamakista, joka on kestävä metalliseostyyppi, joka koostuu sinkin, alumiinin, magnesiumin ja kuparin seoksesta.

Valitse väri
Valittu
Valkoinen

189547310

Hinta
33 €

GTIN (EAN) 5711112962937
VVS number 780998930
DB 2076558
Carcass colour Valkoinen
Height 1 cm
Width 33 cm
Depth (length) 3,20 cm
Volume 0,11 dm³
Material Sinkki
Net weight 0,25 kg
Gross weight 0,25 kg
Packaging height 1 cm
Packaging width 33 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi