• Kotisivu / 
  • XXL / 
  • Classic liukuovi 1:llä kiinteällä seinällä
XXL

Classic liukuovi 1:llä kiinteällä seinällä

Dansani XXL Classic -liukuovi 1 kiinteällä suihkuseinällä on ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneen nurkan hyödyntämiseen ja toimivan suihkualueen luomiseen. Klassisen muotoilunsa ja älykkään tilankäytön ansiosta tämä liukuovi tarjoaa sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Kiinteä suihkuseinä antaa vakautta ja luo vankan perustan liukuovelle. Kylpyhuoneen kulmatilan hyödyntäminen maksimoi tilan ja luo avoimen ja ilmavan tunnelman. Liukumekanismin ansiosta liukuovi on helppo avata ja sulkea, mikä tekee suihkukaapista käytännöllisen ja käyttäjäystävällisen. Tämä ominaisuus sopii erinomaisesti pieniin kylpyhuoneisiin, joissa jokainen neliömetri on tärkeä. Dansani XXL Classic -liukuovi on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja se on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Se on helppo asentaa ja huoltaa, joten se on käytännöllinen valinta.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

CL1401-0900

Hinta
1 350 €

GTIN (EAN) 5711112852788
DB 2056576
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 85,82 kg
Gross weight 91,82 kg
Interval width 136, 5-139 cm
Interval depth 86, 5-89 cm
Surface Kirkas lasi
Sarja XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi