• Kotisivu / 
  • XXL / 
  • Classic liukuovi 2:lla kiinteällä seinällä
XXL

Classic liukuovi 2:lla kiinteällä seinällä

Dansani XXL Classic -liukuovella, jossa on 2 kiinteää suihkuseinää, voit luoda kylpyhuoneeseesi tilavan ja tyylikkään suihkukulman. Klassisen muotoilunsa ja kestävän rakenteensa ansiosta tämä liukuovi tarjoaa täydellisen yhdistelmän estetiikkaa ja toiminnallisuutta. Kahden kiinteän suihkuseinän mukana tulee kaksi tukitankoa, joten saat vankan ja luotettavan suihkukaapin, joka kestää päivittäistä käyttöä ja on pitkäikäinen. Liukumekanismin ansiosta liukuovi on helppo avata ja sulkea, mikä säästää tilaa kylpyhuoneessasi ja mahdollistaa helpon pääsyn suihkutilaan. Tämä ominaisuus sopii erinomaisesti sekä pieniin että suuriin kylpyhuoneisiin ja takaa kätevän käyttökokemuksen. Voit napsauttaa liukuoven alhaalta irti, jolloin se on helpompi puhdistaa. Dansani XXL Classic -suihkukalusteella voit luoda sekä tyylikkään että käytännöllisen suihkutilan ja mukavan rentoutumisen ja hyvinvoinnin keitaan omaan kotiisi.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

CL1202-0900

Hinta
1 922 €

GTIN (EAN) 5711112852757
DB 2056569
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 111,48 kg
Gross weight 119,48 kg
Interval width 116, 5-119 cm
Interval depth 86, 5-89 cm
Surface Kirkas lasi
Sarja XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi