XXL

Classic liukuovi

Dansani XXL Classic -liukuovi on täydellinen suihkukalusteratkaisu. Klassisen muotoilunsa ja vankan laatunsa ansiosta tämä liukuovi tuo kylpyhuoneeseesi sekä esteettisyyttä että toiminnallisuutta. Tämä liukuovi on suunniteltu erityisesti suihkukulmiin sopivaksi, sillä se hyödyntää tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Dansani XXL Classic -liukuovi on laadultaan huippuluokkaa. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäaikaisen käytön ja minimaalisen huollon. Ovi voidaan helposti napsauttaa alhaalta irti, jolloin se on helppo puhdistaa. Voit olla varma, että tämä liukuovi säilyttää kauneutensa ja toiminnallisuutensa vuosien ajan. Dansani XXL -liukuovien erityispiirre on, että pyörät, joiden varassa ovi kulkee, eivät näy oven ulkopuolelta. Tämä tarjoaa siistin ja virtaviivaisen estetiikan ja luo tyylikkään ilmeen ilman näkyviä mekanismeja.

Valittu
Satiiniprofiili/kirkas lasi

CL1600-0001

Hinta
1 075 €

GTIN (EAN) 5711112852702
DB 2056581
Carcass colour Satiiniprofiili/kirkas lasi
Height 200 cm
Net weight 61,55 kg
Gross weight 65,55 kg
Interval width 156, 5-159 cm
Surface Kirkas lasi
Sarja XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi