Calidris

Creasani seinäasennettavat wc-istuimet

Dansani Calidris – sarjaan kuuluva Creasani on moderni saniteettiposliinista valmistettu wc-istuin. Tätä kaunista wc-istuinta on saatavana 7 eri värissä, joten voit yhdistää sen persoonalliseen sisustustyyliisi ja muuhun kylpyhuoneessa. Täydennä sisustustasi pesualtaalla samassa värissä wc-istuimen kanssa ja yhdistä kylpyhuoneesi tyylikkyys, moderni muotoilu ja käytännöllisyys. Wc-istuimen nykyaikainen muotoilu ja värivalikoima tekevät siitä monipuolisen lisäyksen mihin tahansa moderniin kylpyhuonesisustukseen.  Toiminnallisesti Creasani-wc-istuin on varustettu soft close -toiminnolla, joka varmistaa wc-istuimen hiljaisen ja hellävaraisen sulkeutumisen. Lisäksi siinä on reunaton huuhtelu, mikä tekee siivouksesta helpompaa ja tehokkaampaa. Käsintehdyt unique värilliset WC-istuimet saattavat sisältää pieniä värivirheitä, koska jokainen WC-istuin on erikseen värjätty. Jokainen istuin on kuitenkin tarkistettu ja arvioitu laadullisesti ennen hyväksyntää.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen

190304921

Hinta
1 559 €

GTIN (EAN) 5713804634139
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 30 cm
Width 36 cm
Depth (length) 53 cm
Volume 57,24 dm³
Material Porsliini
Net weight 28,10 kg
Gross weight 30,60 kg
Packaging height 40 cm
Packaging width 38 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi