Luna / You

Edge kaksoisallas allaskaappiin

Dansani Edge -pesuallas on muotoilultaan tiukka ja tyylikkään yksinkertainen. Muoto on suorakulmainen ja altaassa on syvä pesuallas, jossa on pystysuorat sivut ja tasainen pohja, mikä luo minimalistisen ja modernin estetiikan. Silmiinpistävän ulkonäkönsä ja toimivan muotoilunsa ansiosta Edge-pesuallas on ihanteellinen lisä mihin tahansa kylpyhuoneeseen, jossa tyyli ja toiminnallisuus ovat tasapainossa. Saniteettiposliinista valmistettu Edge yhdistää kestävyyden ja ajattoman estetiikan.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

531402003

Hinta
1 011 €

GTIN (EAN) 5711112984274
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 1,60 cm
Width 120,50 cm
Depth (length) 45,50 cm
Volume 8,77 dm³
Material Porsliini
Net weight 21,50 kg
Gross weight 23 kg
Width tolerance -5/+12 mm
Single/double Tupla
Taphole 2
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 16 cm
Packaging width 123 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi