Calidris

Form mittatilaus-lasiallas

Esittelemme ylpeänä Form-lasialtaan, jossa poikkeuksellinen eleganssi kohtaa räätälöidyn muotoilun. Tämä 40 cm:n syvyinen pesuallas ei ole vain kaunis elementti kylpyhuoneessasi, vaan myös käytännöllinen ratkaisu, jos kylpyhuoneessasi on vain vähän tilaa. Voit räätälöidä altaan juuri sinulle sopivaan leveyteen. Kristallinkirkas lasipinta luo ylevän tunnelman, joka tekee kylpyhuoneestasi kutsuvan tilan. Pesuallas on myös helppo puhdistaa ja se kestää tavallisia kemikaaleja.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen

630720403

Hinta
2 544 €

GTIN (EAN) 5713804192172
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,20 cm
Depth (length) 40,50 cm
Material Lasi
Net weight 29 kg
Gross weight 31 kg
Width tolerance -1/+3 mm
Single/double Yhdellä
Interval width 200-219 cm
Taphole 1
Surface Lasi
Basin position Keskus
Packaging height 15 cm
Packaging width 225 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi