Calidris

Form tasot, lasi

Muuta kylpyhuoneesi muotoilua Form-lasitasolla. Lakattu tausta ja kristallinkirkas lasipinta lisäävät hienostunutta eleganssia. Kirkkaan lasin värineutraali luonne tekee siitä tyylikkään pohjan kylpyhuoneesi sisustukselle. Käytännöllinen ja helppohoitoinen työtaso kestää tavallisia kemikaaleja. Form-työtaso tarjoaa toiminnallista joustavuutta, sillä sen vaikuttava kapasiteetti mahdollistaa jopa 100 mm:n kannattamattoman ylityksen. On aika nostaa kylpyhuoneesi tyyli uudelle tasolle tämän muotoilun mestariteoksen avulla.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen

630820003

Hinta
1 710 €

GTIN (EAN) 5713804193902
Carcass colour Mattavalkoinen
Height 1,20 cm
Depth (length) 50,50 cm
Material Lasi
Net weight 36 kg
Gross weight 38 kg
Width tolerance -1/+3 mm
Interval width 200-219 cm
Surface Lasi
Packaging height 2 cm
Packaging width 225 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi