Calidris

Globe altaat tason päälle

Dansani Calidris Globe -tasoallas on tyylin ja toiminnallisuuden ikoninen ilmentymä. Pyöreä muoto ja hyvä muotoilu antavat kylpyhuoneelle ainutlaatuisen luonteen. Korkealaatuisesta saniteettiposliinista valmistetussa Globe-altaassa yhdistyvät tyylikkyys ja kestävyys. Tämä ainutlaatuinen muotoiluelementti ei ainoastaan lisää esteettistä ilmettä kylpyhuoneeseesi, vaan myös korostaa tinkimätöntä laatua, josta Dansani on tunnettu. Globe on saatavana 7 kauniissa värissä, joten unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu on helppoa. Käsintehdyt unique värilliset altaat ovat jokainen yksilöllisiä ja siten saattavat sisältää pieniä värivirheitä, koska jokainen allas värjätään erikseen. Jokainen allas on kuitenkin tarkistettu ja arvioitu laadullisesti ennen hyväksyntää.

Valitse väri
Valittu
Mineral grey

631900022

Hinta
1 559 €

GTIN (EAN) 5713804605597
Carcass colour Mineral grey
Height 17,30 cm
Width 43,50 cm
Depth (length) 43,50 cm
Volume 32,74 dm³
Material Porsliini
Net weight 11 kg
Gross weight 12 kg
Single/double Yhdellä
Taphole 0
Surface Posliini
Packaging height 15 cm
Packaging width 50 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi