Luna

Kaappi, jossa 2 laatikkoa, musta kehys

Dansani Luna 2-laatikolliset kaapit ovat 64 cm korkeita, ja niissä on korkea alalaatikko, joka tarjoaa runsaasti tilaa tavaroillesi. Kaappeja voidaan käyttää esimerkiksi yhdessä allaskaapin, työtason ja tason päälle asennettavan pesualtaan kanssa. Voit valita eri värejä kylpyhuoneeseesi sopiviksi. Dansani Luna 2-laatikolliset kaapit tuovat kylpyhuoneeseesi sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Tee kylpyhuoneestasi siistimpi ja tyylikkäämpi näillä upeilla kaapeilla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

M48-8052

Hinta
1 487 €

GTIN (EAN) 5713804648006
Carcass colour Ruskea tammi
Height 64 cm
Width 80 cm
Depth (length) 44 cm
Volume 225,28 dm³
Number of drawers 2
Fronttype Black aluminum frame
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 42,24 kg
Gross weight 44,58 kg
Packaging height 67 cm
Packaging width 82 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi