You

Kaksi tarjotinta, sisältää yhden lokeron, yhden metallisen lokeron jakotuen sekä yhden magneettilistan, ei esiasenneta

Organisoi laatikot älykkäällä laatikostopaketillamme Dansani YOU -allaskaappeihin ja kaappeihin tasojen alle. Tämä älykäs paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset järjestyksen luomiseen. 2 kannellista puista lokeroa, jotka pitävät pienet tavarasi turvallisesti paikoillaan, 1 kestävä metallinen tilanjakaja, joka sopii puiseen lokeroon ja lopuksi 1 magneettikisko, joka pitää eniten käyttämäsi välineet käden ulottuvilla. Pidä kaikki järjestyksessä ja luo mielenrauhaa tällä yksinkertaisella ratkaisulla.

Valittu
Tammi

PSI1

Hinta
177 €

GTIN (EAN) 5713804083289
DB 2075043
Carcass colour Tammi
Net weight 0,55 kg
Gross weight 0,66 kg
Packaging height 25 cm
Packaging width 25 cm
Packaging depth (length) 15 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi